Interesi:
Moj najveći hobi je ples na šipci, daje mi puno energije i sanjam o otvaranju vlastitog plesnog studija te podučavam i pomažem djevojkama da budu ljepše. Također volim čitanje i samorazvoj, pohađam razne tečajeve.

Sam opis:
Ja sam moderna žena koja uživa u životu i sebi. Nakon razvoda htjela sam se ponovno pokrenuti i počela sam vježbati ples na šipci, sada mi je to najdraža zabava. To mi daje puno snage, samopouzdanja i seksualnosti. Imam svoj mali biznis. Volim se razvijati i biti sve bolji. Imam obitelj koja me jako podržava i koja mi je pružila podršku da svoj profil postavim ovdje.

Anela traži:
Sanjam da upoznam mudrog i snažnog čovjeka. Vjerujem da su stariji muškarci upravo ono što tražim. U meni je puno ljubavi i topline i želim čovjeku pružiti sreću i vidjeti kako svjetlo ljubavi i strasti sjaji u njegovim očima. Sanjam o takvoj ljubavi koja se dogodi jednom u sto godina, kao u jednom lijepom stihu, ponekad i sam napišem poeziju. Vrlo sam romantična i želim ugoditi svom muškarcu ugodnim iznenađenjima.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?