Interesi
Obožavam sport. To je moj život. Dobar sam u ping pongu i boksu. Idem u teretanu i jako uživam u jogi. Mogu razgovarati s tobom o svemu što želiš. NHL? Lako! Nogomet? Formula 1? Rastao sam s ocem, ha-ha. :)) Volim čitati. Znanstvena fantastika, horori, fantastične priče. 1984, Fahrenheit 451, Mrtva zona. Zvuče li vam ova imena? Što se muzike tiče, volim rock, pop. A ja sam profesionalni pjevač. Što se kulture tiče, volim slikati – Monk, Dali, Warhol. Volim ići u kazalište. Što se tiče filmova, da vam kažem istinu, ne volim gledati komedije. Puno se smijem u stvarnom životu. Volim filmove s dubokim ambivalentnim značenjem. (Pogledajte “Crno ogledalo”). Soba sa zagonetkama je moja strast.

Self Description
“Želim pronaći zanimljivu osobu za ozbiljne veze.” Želite li vidjeti ovu rečenicu na mom profilu? Ne! Vrlo je očito! Ovdje sam da bacam kockice. Ovdje mogu napisati sve što želim, ali ako ovdje sretnem SVOG muškarca, sve će se dogoditi automatski. Svaki čin u našem životu je pokušaj da svoj život učinimo boljim. Zato sam ovdje. Da ti život bude bolji. :))

Tražim partnera za stvaranje snažne veze s njim, izgrađene na ljubavi, iskrenosti i poštovanju. Ja sam nježna žena mekog srca, puna povjerenja. Ja sam romantičar, cijenit ću svako vrijeme provedeno zajedno. Tražim dobrog muškarca koji voli djecu i koji će sa mnom podijeliti sve svoje tajne, dobre i loše trenutke.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Miki

    22. prosinca 2023. at 15:44

    Ako si za ozbiljnu vezu javi se

  2. Ivan Koruc

    22. prosinca 2023. at 16:39

    Dobro veće ja sam Ivan koruc iz hrvatske

  3. Branko Dr Kiric

    22. prosinca 2023. at 16:46

    Zdravstvyte,privet..Dr.Branko Kiric..

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?