interesi:
Roditelji su dali sve od sebe da razvijem ljubav prema umjetnosti! Nikad ne mirujem i volim stalno kretanje i komunikaciju. Moji hobiji su ples, sport, jahanje. Jako volim čitati, a ponekad i sama pišem pjesme!

Samoopis:
Ja sam vesela osoba koja ima puno prijatelja i iskreno volim provoditi vrijeme s drugim ljudima. Sve ljude koje sretnem u životu smatram svojim učiteljima, bez obzira na to kako se ponašaju prema meni. Imam znatiželjan um i volim učiti i otkrivati ​​nove stvari – dan bez novih znanja je loš dan za mene! Sport i ples također mi donose zadovoljstvo. Cijenim takve osobine ljudi kao što su otkrivenost, poštenje i izravnost.

Azemina traži:
Ugodan dan i uživajte u otkrivanju mog profila! Nadam se da će i tebi biti isto kao Eclipse i odlučiš me kontaktirati, dragi moj čovječe! Dugo sam te tražio i čekao. Ne žalim zbog toga jer znam da ste vrijedni čekanja! Pun si dobrih osobina, nadam se da ne pušiš i vjeruješ u Boga. Cijeniš tijelo i zdravlje kojim te je Bog nagradio. Brinete i o svom unutarnjem i vanjskom svijetu i imate vrlo zanimljivu osobnost!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Ilcho

    3. prosinca 2021. at 12:58

    Zdravo, ako zelish javimise, ja sam za brak, javise na viber il na whatsApp +38976209950

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?