O MENI
Pozdrav svima koji čitate moj profil. Upoznali ste se s profilom pouzdane, povjerljive, vjerne žene, koja je također vesela, sa smislom za humor, otvorena, iskrena, ljubazna, simpatična, strastvena, zanimljiva, privlačna. Otvorena sam za nove veze i želim voljeti i biti voljena. Sanjam upoznati muškarca i s njim stvoriti obiteljsku sreću. Volim šetati na svježem zraku, čitati, sastajati se s prijateljima, volim uzbudljiva putovanja, komunikaciju s ljudima, šalicu kave u kafiću i promatranje prolaznika. Analiziram sve što se događa okolo i razumijem da ne ovisi sve samo o nama. Sudbina ponekad sama odlučuje hoćemo li upoznati svoju srodnu dušu ili ne. Ja sam laka i jednostavna žena. Radim kao učitelj i volim to što radim. Uvijek se trudim biti kreativan i dobar prema njima.

INTERESI
Ne boj se! Započnimo našu fascinantnu komunikaciju jednostavnim “zdravo”! Tek tada možete vidjeti moju zavodljivu i seksualnu stranu! Ja sam svestrana žena, mogu biti fina domaćica, ali mogu biti hrabra žena koja voli eksperimente… Pored mene je nemoguće biti tužna, jer uvijek mogu dati osmijeh i ugoditi svom muškarcu, jer Znam tajne zadovoljstva …. Htjeli biste ih znati ?? Onda mi pišite i krenut ćemo u susret našim željama! Napokon sam završila studij obiteljske psihologije, trebalo mi je dugo vremena i skupih lekcija u inozemstvu da steknem znanja koja mogu koristiti u vlastitom životu i pomoći mnogim drugim ljudima danas! Iskreno se nadam da će mi nova saznanja pomoći da razumijem ljude i postanem nečija sreća, nečiji biser i radost!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim normalnog SLOBODNOG čovjeka. Sanjam pronaći ljubaznu i veselu osobu, nježnu i poštenu. Nadam se da ću pronaći muškarca koji cijeni dušu žene i njenu unutarnju ljepotu. Molim vas, ako ste zanimljivi, napišite mi poruku.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    2. prosinca 2022. at 21:04

    Javi se

  2. Anonimno

    3. svibnja 2023. at 15:00

    Dr Branko KIRIC
    2. svibnja 2023. at 14:39

    Dr Branko KIRIC
    29. travnja 2023. at 18:00

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?