LIK
Samo živi život i nikad ne odustaj! Pokušavam uživati ​​u životu u svim njegovim oblicima. Mislim da, ponekad se nešto dogodi, ali život je ionako lijep, zar ne? Volim putovanja iako to ne radim onoliko koliko bih želio. Osjećam se kao da sam rođen u krivom dijelu svijeta, mislim na hladne snježne zime? hajde, treba mi ljeto za cijelu godinu. Pa dobro, imaš što imaš. Ponekad mi ljudi kažu da imam čudan smisao za humor. Valjda su u pravu! Na neki način, u svakom slučaju, to nije na meni da odlučujem jer ja dobivam sve svoje šale. Moram napomenuti – volim visoke potpetice, skoro sve moje cipele su na štikle.

Da, znam da sam već visoka, ali, hej, koga briga? Budući da imam najnevjerojatniji horoskopski znak, u meni ima puno tajni, od vrlo iskrenih do najčešćih. Ali sve me to ne sprječava da ostanem vrlo jednostavan trenutak, ali istovremeno i uzbuđen. Pa kako da živim? Za mene postoji jedno veliko pravilo: ne laži samoga sebe i ne laži nikome drugom u svom životu. Uvijek ostajem iskrena, iskrena, pozitivna i ako nešto želim, potpuno ću to i dobiti. To nije bombon na tržištu koji ja želim, već cilj u mom životu) Uvijek ga pratim i onda do njega dođem. Volim istraživati ​​nešto novo u svom životu. Tako da mislim da je akcija život. Da, vrlo sam znatiželjna dama, ali nadam se da na ovoj stranici ima muškaraca koji bi željeli shvatiti moju znatiželju)

INTERESI
Sport, putovanja, strani jezici i kulture, samousavršavanje,Uživam u plesu, trčanju i plivanju. Volim i kuhati. Uživam u improvizaciji i zato me zanima dizajn. Kad imam vremena, uživam u pisanju. Umjetnost fotografije također se događa u mom životu. Ja sam žena s brojnim postignućima i sviđa mi se.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Društveni je i otvoren, zabavan i pustolovan, orijentiran na obitelj i brižan. Bilo bi sjajno kada ćemo dijeliti puno zajedničkih interesa, vjerujem da je jako važno imati mnogo zajedničkih interesa. Razmjena emocija – To je još jedno važno razmišljanje koje želim vidjeti kod svog budućeg partnera. Bolje je dati nego uzeti – govori o njemu. Nadam se da ću ovu pronaći na ovoj stranici za upoznavanje!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?