Interesi:
Po struci sam liječnik pa je ono što radim ogroman dio mog života, što znači da mi je to jedan od glavnih interesa. Volim proučavati nove slučajeve, volim `istraživati`, pronaći uzroke i dati najbolja rješenja svojim pacijentima! Volim pomagati i biti koristan drugima – to me puni i daje mi puno nove energije. Osim što me zanima moj posao, bavim se i kuhanjem, čitanjem i slikanjem – svi ti hobiji mi omogućuju odmor i opuštanje.

Sam opis:
Mogu biti spontana, ali istodobno volim planirati. Mogu biti romantičan, ali istodobno mogu uživati ​​u divljim plesovima sa svojim voljenim. Bavim se samopoboljšanjem, učenjem i postizanjem ciljeva. Ja sam vrlo umjetničke prirode, umjetnost je nešto što me ispunjava inspiracijom svaki dan u životu. Volim pričati o povijesti, glazbi, slikarstvu i znanosti. Ne letim nebom-prilično sam prizemljen, ali istovremeno su mi interesi vrlo svestrani.

Bosiljka traži:
Nikada u glavi nisam imala točnu `sliku` savršenog muškarca … Rekla bih da će za mene biti savršen muškarac s kojim ću imati ugodan, topao osjećaj u srcu … ovo osjećaj se može usporediti s vremenom kada vidite more nakon što ga dugo niste vidjeli … ili kada slušate ptice rano ujutro nakon što ste se dobro naspavali. Nadam se da ću pronaći nekoga tko je pun ljubavi, ljubazan, pametan i lagodan.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. dejan

    2. listopada 2021. at 20:08

    BOG BOSILJKA KOLEGINICE

  2. oliver

    2. listopada 2021. at 22:42

    evo mene tusam

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?