, ja sam osoba koja slijepo traži svoju drugu polovinu. Nisam ideal u cijelom svemiru, ali sa mnom je uvijek lako, za ovo samo trebaš biti blizu. Netko misli da sam luda, ali tko je normalan na ovom svijetu? Samo mi daj vremena, pa ću preokrenuti Zemlju. I tvoj svijet pored mene bit će drugačiji ako u njega vjerujemo i idemo ka cilju. . Mislim da će ovo biti nešto naše posebno. Što misliš? Želite li pronaći svoju drugu polovoinu?
Ja sam vrlo ciljno orijentirana i obiteljski orijentirana osoba. Želim domaći tempo i udobnost. Dječji smijeh i sigurno rame uz mene. Želim voljeti i stvarati za jednu osobu, a da bi on to činio obostrano, to mi se čini ljubav.

Što je za tebe ljubav? Možda su nam razmišljanja slična, a ovo će biti početak naše priče.

Radujem se što ćete se javiti.

Interesi
U slobodno vrijeme uvijek čitam raznu literaturu, jednostavno zanimljivu ili poučnu. Volim slušati glazbu i volim svirati glazbene instrumente. Volim i crtati. Volim pjevati od djetinjstva. Uživam provoditi vrijeme sa svojim djevojkama. Kad mi je dosadno, gledam filmove ili TV emisije i tako se razveselim. Često provodim vrijeme u prirodi, trudim se ne ostati dugo kod kuće i aktivno provodim vrijeme. Zanima me povijest i razne zanimljivosti.

Samoopis
Bavim se sportom, čitam zanimljivu literaturu za sebe i radim gimnastiku za lice. Jako volim prirodu, volim sjediti na obali mora i slušati šum valova ili parka. Volim zalaske sunca i nebo, posebno na obali mora. Pažljiva sam i selektivna s ljudima. Imam samo jednu blisku prijateljicu, ali ona živi daleko. Ali uvijek sam otvorena za nova poznanstva. Budući da vjerujem da svijet nije bez dobrih ljudi

Tražim
Sanjam upoznati čovjeka dostojnog mene koji će dijeliti moje strasti i hobije. Mora biti pažljiv i nježan, voljeti djecu i životinje. Muškarac mojih snova je namjeran, vrijedan, voli aktivno provoditi slobodno vrijeme.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Anonimno

    10. ožujka 2022. at 15:45

    Cao

  2. DJOLE

    14. ožujka 2022. at 14:44

    Ćao!

  3. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:56

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

  4. Mario

    13. prosinca 2022. at 13:34

    Javi se na WhatsApp 063108060

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?