UPOZNAVANJE MOSTAR
Interesi
Najdraži hobi mi je joga, koju sam otkrila prije mnogo godina. To je i sredstvo opuštanja, ponovno pokretanje i način održavanja ravnoteže fizičkog i mentalnog zdravlja. Osim joge, uživam u dugim šetnjama, putovanjima i čitanju knjiga – od beletristike do stručne literature. Željno upijam nova znanja – to je ono što mi pomaže rasti, razvijati se i učiti o svijetu oko sebe.

Samoopis
Senzualna sam, romantična, sigurna u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da sam ja najveći motivator – nikad se ne uspoređujem s drugima… Uspoređujem se samo s onim tko sam bio u prošlosti. Volim rasti, učiti nove stvari, učiti i uživati ​​u svestranosti ovog svijeta. Imam mnogo aspekata i jedva čekam da ih otkrijete! Moj najveći cilj je izgraditi stabilnu i zdravu vezu, zato dajem sve od sebe da se razvijam kao žena, koja će voljeti svog muškarca svim srcem!

Tražim
Htjela bih upoznati muškarca snažne volje – onoga koji razumije što bi trebala biti zdrava veza. Želio bih ići ruku pod ruku s nekim tko cijeni ljubav, tko može preuzeti odgovornost za svoje postupke i riječi. Moj budući muškarac je adekvatan, strastven, ljubazan i pun ljubavi. On vjeruje u mene… a ja nikad ne sumnjam u njega!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Mili jelavic

    23. siječnja 2023. at 11:17

    Želim nekog za upoznavanje! Iz Dalmacije sam! Hvala!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page