Nadam se da će vas moje pismo naći u dobrom stanju. Volila bih da sam imala priliku da te bolje upoznam i zato sam odlučila da ti napišem ovo pismo kako bi nam pomoglo u razvoju naših odnosa. Pridružila sam se ovoj stranici kako bih upoznala svoju srodnu dušu i vjerujem da će mi pomoći.

Sada bi mi bilo drago da vam pričam o sebi i nadam se da će vam biti zanimljivo. Moje ime je Danka, prijatelji me zovu Daki. Razvela sam se prije mnogo godina i sada nemam informacija o bivšem mužu. Imam jako lijepu kćer. Imam sestru i brata. Oboje su u braku. Moj brat živi s mojom majkom. Oni su u Crnoj gori. Nažalost, moj otac nije živ. A što se tiče moje sestre, ona živi u Srbiji, ali u drugom gradu.

Moje zanimanje – Ja sam frizer. Mislim da trebaš imati dobru fantaziju da postaneš uspješan frizer i moram priznati da je imam. Imam i mnogo vlastitih frizura, osim improvizacije u frizurama. Također volim pjevati, plesati, putovati i proučavati jezike. Znam četiri jezika: srpski, ruski, turski i engleski. Često idem u Tursku i bila sam u različitim dijelovima Rusije.

Sada malo o mojim snovima. Želim upoznati čovjeka punu ljubavi, brige, razumijevanja, nježnog, strastvenog, iskrenog čovjeka i s njim stvoriti vrlo lijepu obitelj. Samo želim provesti ostatak života s tim čovjekom u sreći.

A kakve snove imaš? Hoćeš li mi reći o njima? Nadam se da vam se svidjelo moje pismo i da ćete mi odgovoriti.

Interesi
Volim prirodu i boravak u prirodi. Srbija ima jedinstvenu prirodu, a ja sam imao sreću da svoje djetinjstvo provedem na selu i svako jutro uživam u prekrasnom pogledu na planine. Mnogo mi nedostaju ti dani jer sada živim u gradu i moj život ovdje je potpuno drugačiji. Volim i kretanje u gradu; to je aktivniji način življenja. Općenito sam aktivna osoba, volim raditi, gledati filmove, slušati glazbu, plesati i naravno ići na fitness. Obično idem na fitness tri puta tjedno, a trudim se paziti na zdravlje i zdrav način života.

Samoopis
Ja sam nježna, osjećajna, ljubazna i prijateljska osoba. Cijenim iskrenost u ljudima. Uvijek sam iskren prema drugima, a prihvaćam da su i ljudi iskreni prema meni. Također sam osoba s razumijevanjem i uvijek dajem sve od sebe da razumijem nečije misli i postupke. Zato sam odličan slušatelj. Sjećam se da mi je baka uvijek govorila da moram naučiti slušati ljude. I ja sam vrijedna osoba i uvijek ostvarim svoje ciljeve. Ja sam sanjar i vjerujem da će mi se snovi uskoro ostvariti.

Tražim
Tražim inteligentnog muškarca koji želi dugotrajne i ozbiljne veze. Želim upoznati osobu koja će me prihvatiti takvu kakva jesam. Također mi je bitno da imam zajedničke interese kako bi uvijek bila zajednička tema za razgovor. S druge strane, također želim učiti od svog partnera. Iznad svega, želim pored sebe imati osobu koja će mi uvijek vjerovati i vjerovati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Milisav

    8. ožujka 2022. at 19:02

    Javi se i ja sam sam

  2. Milisav

    8. ožujka 2022. at 19:04

    Javi se

  3. Milenko

    8. ožujka 2022. at 19:41

    Pisi mi

  4. Milenko

    8. ožujka 2022. at 19:43

    Javi se posalji broj

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?