Interesi:
Stalno eksperimentiram! Nova remek djela nastaju upravo u mojoj kuhinji. Kao što možda pretpostavljate, volim kuhati. Imam svoje tajne za pripremu raznih slastica, glavnih jela i predjela. Vodim aktivan stil života i volim se baviti sportom. Za mene osobno sport je prilika za opuštanje i izbacivanje negativne energije. Također, najsvježije i najzanimljivije misli imam dok hodam. Volim šetati, sve više upoznavati svoj grad, uživati ​​u romantici večernjih svjetala i svakom šumu grada. U slobodno vrijeme uživam u čitanju knjiga, slušanju glazbe ili gledanju filmova. Naravno, moja strast su putovanja i fotografija. Često putujem i pokušavam svojim fotografijama dočarati nevjerojatnu ljepotu i magiju našeg svijeta. Fotografija me oduvijek privlačila, ali sam se za nju ozbiljno zainteresirao tek prije nekoliko godina, kada sam nakon povratka sa sljedećeg putovanja pogledala svoje fotografije i shvatila da nešto treba promijeniti. Od tada me fotografija potpuno osvojila, ponovno sam otkrila nevjerojatnu raznolikost našeg planeta, počela gledati svijet na drugačiji način, njegove boje i njegovu nevjerojatnu ljepotu, koja me i dalje inspirira, motivira i usavršava.

Samoopis:
Ja sam osoba koja jednim osmijehom može smiriti, pomoći da se opustimo i dan učinimo ljepšim i ljepšim! Pozitivna sam i otvorena prema ljudima – komunikacija, razmjena iskustava donose puno energije i inspiracije za nova postignuća. Ja sam vrlo romantična žena i sviđa mi se ljepota ovoga svijeta, ali ne želim se sama diviti ovoj ljepoti, već želim podijeliti svoje osjećaje, misli i emocije sa svojim voljenim i posebnim muškarcem.

Danka traži:
Želim upoznati takvog čovjeka da izgubim glavu i zbog kojeg letim bilo gdje u svijetu. Muškarac koji će me cijeniti ne samo zbog izgleda, već i zbog mog unutarnjeg svijeta. Želim biti prava žena u rukama pouzdanog, odgovornog i voljenog muškarca koji će znati da žene najviše cijene brigu, poštovanje, ljubav i strast! Možda si ti čovjek kojemu mogu vjerovati i pokloniti svoje srce?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?