Interesi:
Ja sam šminkerica, moglo bi se reći da sam kao slikarica, ali umjesto platna imam lica. Obožavam kreativnost i sve što je s njom povezano. Volim jesti dobru hranu u dobrim restoranima. Kao i većina ljudi, ponekad volim provesti vrijeme gledajući filmove i TV serije. U torbici se uvijek nađe neka knjiga na putu ili na odmoru u parku, volim čitati.

Samoopis:
Ja sam živahna i razumna žena. Nikada ne zaostajem za svjetskim trendovima, vrlo sam pozitivna i ležerna. Nikada ne moram posezati u džep za ulovom. Komunikacija s ljudima oduzima mi najviše vremena. Pažljiv sam sa svim stvarima. Volim poklanjati ljudima osmijehe. Ja sam duša svakog društva, kažu moji prijatelji. Nikada ne stojim na jednom mjestu i uvijek težim postizanju novih visina u bilo kojem poslu.Pa, moja unutarnja vatra može zagrijati cijeli svijet. Ja sam vrlo aktivna žena koja voli raditi nešto divlje. Ne, nisam luda i nikad ne bih učinila nešto što bi drugima stvaralo probleme. Ali mislim da imamo samo jedan život i trebamo biti sretni i iskoristiti svaku priliku za to. Ja sam svestrana osoba, volim učiti nove stvari u različitim sferama života, jer smatram da tako čovjek živi, ​​stječe iskustvo, postaje pametniji i mudriji. Popustljiva sam ako mi je muškarac jako drag.

Indira traži:
Tražim muškarca koji je spreman zasnovati obitelj sa mnom. Ovdje sam s ozbiljnim namjerama i ne uzimam u obzir virtualne veze. Važno mi je da čovjek jasno razumije ono što upoznaje. Volim iskrene i otvorene muškarce sa svojim stavovima. Cijenim individualnost i hrabrost.Od tebe ne očekujem nikakve posebne osobine. Razmišljam o pravom muškarcu, ali znam što želim i stvarno sam zahtjevna. Sigurna sam da moj ljubavnik mora biti osoba dobrog srca ispunjenog dubokom ljubavlju. Unatoč činjenici da sam snažna žena, želim da me moj ljubavnik ponekad učini slabom. Ali trebam muškarca koji me nikada neće izdati ni u jednoj situaciji. Mislim da ne tražim previše. To je stvarnost našeg svakodnevnog života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?