Interesi:
Volim duge romantične šetnje. Kad odem na bazen, osjećam se poput zlatne ribice u vodi. I mislim da je plivanje dobar način za opuštanje nakon radnog dana. Volim kuhati naša tradicionalna jela, također volim životinje i prirodu. Imate li kućne ljubimce?

Samoopis:
Ja sam vrlo senzualna žena koja ima romantičnu dušu i strastvenu narav. Volim pokazati svu svoju ženstvenost i izraziti svoje osjećaje. Jako sam energična i pozitivna, nježna i srdačna. Uvijek se trudim razumjeti sve potrebe svog partnera. Kao i svaka nevjesta, i ja sam ovdje došla potražiti budućeg muža u inozemstvu, nadam se da ću uskoro imati priliku stvoriti obitelj i preseliti se. Moje je srce slobodno i spremna sam se zaljubiti u nekoga posebnog! A ti?

Dara traži:
Nadam se da ću pored sebe vidjeti snažnog muškarca s velikim srcem i punim ljubavi. Trebam nekoga tko više voli jednostavan život i jednostavne radosti. Naša moguća razlika u godinama za mene nije bitna. Trebam muškarca koji je spreman podijeliti svoje snove i ciljeve sa mnom. Moj idealan partner je otvoren, pristojan, romantičan, iskren, aktivan i iskren. Zna što želi, spreman je dati puno ljubavi i strasti i zauzvrat dobiti isto! Ako ste ljubazni, simpatični i veseli – čekam vaše pismo!

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Honest

    18. listopada 2021. at 23:37

    Mozda sam bas ja taj Nato,javi se na viber +381658689962

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?