UPOZNAVANJE BANJA LUKA
Pozdrav dragi moji. Ja sam ona koja jesam. Glavna stvar u osobi je individualnost. Svatko treba biti individua, a onda nešto postigne u životu.

Želim razbiti svoju samoću i pronaći dobru osobu koja, kao i ja, želi sa mnom podijeliti radost zajedničkog života i sretne obitelji. Što očekujem od muškarca? Kompleksno pitanje. Najviše od svega, vjerojatno, ljubav, udobnost, toplina i pouzdanost.
Ali spremna sam dati mnogo više zauzvrat. Reci mi, treba li ti?
S osobom poput tebe mogu se preseliti u drugu zemlju i biti sretan. Mislim da o temi našeg sastanka možemo razgovarati kasnije, kada naš odnos postane bliži. Reci mi da li ti je bitna razlika u godinama i kakvu djevojku tražiš?
Ako vam se svidjelo ono što sam vam rekao i želite me bolje upoznati, samo mi pišite i možda ću ja biti taj kojeg ste tražili.

Interesi
Cijeli svoj zivot zivim i radima na selu,imam veliko imanje na kom sijem razno povrce i voce a takodje bavim se i stočarstvom a imam i pčele koje volim mnogo i radim stalno oko njih . Volim ići na kulturna i zabavna mjesta, veliki sam ljubitelj glazbe uživo.

Samoopis
Unatoč svom spektakularnom izgledu, prilično sam jednostavna osoba. Ja sam vrlo prijateljska i pozitivna osoba. Jedna od mojih najjačih osobina karaktera je nesebičnost, jer nije teško pomoći nekome bez razloga ako imam priliku. Volim se šaliti i smijati, pa sam dobrodošla u svako društvo koje me poznaje.

Tražim
Sanjam da upoznam čovjeka koji zna živjeti pozitivno. Ne želim gubiti vrijeme svih na svađe i svađe, važno mi je da oboje budu sretni, pa ako tražite sreću u vezi kao što sam ja, možemo udružiti snage. Vjerojatno mi je kao i mnogim ljudima koji traže vezu važno da je osoba iskrena. Ne volim licemjerje, ali stvarno volim iskrene muškarce

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Stipo

    20. ožujka 2022. at 10:52

    Dali si za ozbiljnu vezu ako si za jasam spreman

  2. Velibor Sarac

    20. ožujka 2022. at 11:44

    Ja sam ta osoba koja tražiš pa možemo zajedno da živimo zajedno godine za mene nisu važne. Ja sam na selu a radio sam u firmi imam primanje još. Proći ćemo zajedno dobro u životu a sami nikako jer i ja tražim srodnu dušu za sebe.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?