LIK

Ja sam najsuper  super ozbiljna žena na svijetu. Kad sam se rodila, doktor je ošamario moju majku, a ne mene jer sam bila jako ozbiljna beba. Sestre su bile šokirane dok sam mijenjala vlastitu pelenu. Kad sam bila dijete, bila sam super ozbiljno dijete. Bila sam toliko ozbiljna da sam igrala samo ozbiljne igre. Kad sam išla u školu bila sam najozbiljnija učenica, proglašena sam najozbiljnijim učenikom godine. Ravnatelj škole je toliko impresioniran koliko ozbiljno radim svoj posao. Tražim super ozbiljnog muškarca za ozbiljnu obitelj, ozbiljne bebe, ozbiljnog psa i ozbiljnu zlatnu ribicu. Kad me moj muškarac odvede u ozbiljan restoran, svi drugi muškarci će biti toliko ljubomorni, reći će svojim ženama “zašto nisi ozbiljna kao ta žena?”.

INTERESI

U meni je puno kreativne energije, zbog čega preferiram aktivan način života, ali za mene nema ništa bolje od mirne romantične večeri uz kamin sa voljenom osobom. Ja sam vesela osoba! Volim život i osnovu svoje filozofije – uživati ​​u svakom novom danu i svakom trenutku! Moj liječnik je rekao da ako nisi ozbiljna osoba, možeš dobiti rak i umrijeti. Znam ženu koja nikad nije bila ozbiljna, umrla je od srčanog udara. Tražim samo super ozbiljne odnose jer ne želim dobiti rak i umrijeti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Ja zapravo nemam tip  koji bih volila. Ono što volim kod muškarca su njegove vrijednosti, maniri, integritet i njegov um. Način na koji samopouzdana osoba vidi i razumije vezu za mene je mnogo važniji od bilo čega drugog. Želila bih čovjeka otvorenog uma, koji se ne boji reći mi što želi. Sve što želim nakon svega je da se osjećam voljeno, željeno i željeno kao da sam jedina žena na svijetu za tebe

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    21. lipnja 2022. at 18:28

    Javi se

  2. Josip

    10. srpnja 2022. at 9:15

    Volim selo može li grad Minhen

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?