Interesi:
Čitanje, priroda, putovanja, planinarenje, plivanje, fitness, moda, umjetnost, koncerti, kazalište, glazba, opera, muzeji.Znam da su strankinje drugačije od naših. Čini mi se čudno jer su slavenske dame navikle težiti idealu u svemu. Tako sam odgojen i tako me učili u obitelji i društvu. Ja sam vrlo obiteljski orijentirana žena sa željom da ovaj život živim ispravno i sretno. Imam strane na kojima radim i koje mijenjam, veza s dobrim dečkom će mi pomoći da sebe vidim s druge strane i budem korisna ovom svijetu. Ja sam već učitelj. Tako je divno učiniti drugu osobu sretnijom!

Samoopis:
Ja sam vrlo otvorena i pouzdana žena! Kod kuće sam jako ženstvena i nježna. Uglavnom sam mirna žena. Opuštena sam, spremna na putovanja, da uživam u ovom životu sa svojim partnerom i dijelim svoj život s njim! Ja sam jednostavna žena kojoj treba jednostavna ljudska sreća. Da, jednostavan sam, ali ne običan… :))

Ivanka traži:
Želim muškarca koji je nepristran prema životu i prema ženi, koji ima ljubav u srcu i kreativne namjere! Suvišno je reći da u odnosima očekujem poštovanje, razumijevanje i odanost! Ugledam se na strane muškarce jer su ovdje poznati po svojoj ozbiljnosti i pravim namjerama prema ženama. Nadam se da ću imati sreće da ovdje nađem čovjeka čije će riječi odgovarati njegovim djelima!)Voljela bih upoznati muškarca koji ima iste interese. Tko čezne za ljubavlju i strašću kao ja. Čini život svjetlijim. Voljela bih upoznati muškarca s dobrim smislom za humor. Onaj koji je veseo i voli se šaliti. Volio bih da je svrhovit i odgovoran. Želim upoznati muškarca koji je spreman uživati ​​u svakoj minuti ovog prekrasnog života sa mnom ovdje na stranici za upoznavanje i izvan nje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?