UPOZNAVANJE TUZLA
Osoba koja bi razumjela mene i moje stavove! Tko bi vidio koliko sam iskrena, a ona koja bi bila iskrena sa mnom! Želim izgraditi sretnu i zdravu obitelj . Mislim da će moj muškarac biti zaštitnik obitelji, a ja ću ga podržati u svemu!

Mislim da ćemo zajedno proći kroz sve poteškoće i zajedno riješiti sve probleme, jer ovo je jako važno … U budućnosti sebe vidim kao dobru suprugu i majku one koja će stvarati udobnost doma i voljeti svog muškarca , pripremaj mu večere i doručke u krevetu ..

Tražim nekoga tko će me razumjeti i podržati moje poglede na život nekoga tko je spreman osloboditi se usred noći i krenuti sa mnom na putovanje i nekoga tko će sa mnom pokušati za obiteljsku sreću!!
podržavate li moje stavove u stvaranju obitelji? želiš li djecu od svoje voljene žene? Čekam vaš odgovor::h::

Interesi
Vrlo sam aktivna osoba i imam puno hobija i interesa. Volim provoditi vrijeme s prijateljima, često se sastajemo i zajedno igramo bilijar i kuglanje. Zimi volim ići u planine i tamo skijati. Volim i klizanje. Ljeti volim ići na more. Volim igrati odbojku i plivati.

Samoopis
Vrlo sam komunikativna osoba, privlačim ljude svojom karizmom. Jako sam nježan, iskren i simpatičan, uvijek sam spreman pomoći. Samouvjerena sam i dobrodušna. Volim brinuti o svojim najbližim ljudima i dobro održavam kuću. Vodim zdrav način života.

Tražim
Tražim pouzdanog i svedovoljnog muškarca. Želim da bude pažljiv i brižan gospodin. Voljela bih da moj muškarac vodi zdrav način života i brine o sebi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Denis

    17. ožujka 2022. at 23:51

    Javi se u p.p imam 27g odlicno situiran I ozbiljan bavim se voznjom kamiona i zivim u Švicarskoj ako si iskrena i postena javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?