DIJANA(41)”ŽELIM LJUBAV I PRIJATELJSTVO DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Interesi:

Volim čitati. Radim kao učiteljica, posao mi je glavni hobi. Jako volim putovati.Tražite li romantičnu i osjećajnu damu? To sam ja! Volim šetati pod mjesečinom, sjediti kraj kamina, plesati i iznenaditi vas! Nikad vam neće biti dosadno sa mnom jer se volim osmjehivati ​​i usrećivati ​​ljude. Osim toga, ja sam ženstvena i avanturistička žena. Izgledat ću vrlo elegantno za vas čak i kod kuće. Bit ću dobra domaćica u prekrasnoj haljini koja će stvoriti ugodnu atmosferu u našoj kući. Uvijek ćete osjetiti miris ukusne hrane i moji ćete poljubac dobiti za desert.

Samoopis:
Posjedujem optimizam, vitalnost i entuzijazam. Energična sam, strastvena i impulzivna. Jesi li zainteresiran? Izražajna sam, karizmatična i bistra, samopouzdana, svestrana i kreativna. Ljubazna sam i nježna, odgojena, obrazovana. Moj je unutarnji svijet prekrasan – možete ga provjeriti.

Dijana traži:
Želim pronaći dobrog čovjeka koji će me voljeti, koji će dijeliti moju radost i sa mnom graditi jaku i sretnu obitelj. Tražim odanost, poštenje i brigu, kao i čiste osjećaje. Tražim nekoga tko će me smatrati savršenim. Ne tražim princa na bijelom konju, ali neophodni su pouzdanost, razumijevanje, poštovanje i pristojnost. Ako imamo iste poglede na život, onda nema smisla više čekati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Moj BRAK je u raspadu TRAŽIM pravog muškarca da me utješi:Vera trazi sagovornika

One comment:

  1. DIJANA

    14. ožujka 2021. at 15:28

    JAVI SEDIJANA

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up