interesi:
Dobar sam u kompjuterskoj grafiki i dizajnu. Ovo je moja strast i najveći interes. Volim učiti strane jezike. Dajem sve od sebe da saznam bilo što novo jer živiš da učiš i učiš živjeti. Sanjam vidjeti svijet. Bilo bi super otputovati sa svojim budućim partnerom i vidjeti sva zanimljiva mjesta.

Samoopis:
Druželjubiva sam osoba koja je spremna podijeliti sve misli i osjećaje s pouzdanim prijateljem ili partnerom. Imam ljubaznu dušu i veliko srce. Ne vrijeđam se, a ako postoji razlog za ljutnju na nekoga, sve uvrede brzo i lako zaboravim. Moj um je oštar dok je moj temperament lak i prijateljski. Moji prijatelji me vole zbog moje iskrenosti i iskrenosti. Želim živjeti u slozi i miru.

Dušanka traži:
Nadam se da ću ovdje upoznati snažnog čovjeka. Bilo bi sjajno u blizini imati ljubaznog, brižnog i pažljivog partnera koji bi me volio takvu kakva jesam. Mislim da bi svaki par trebao živjeti u harmoniji i razumijevanju. Kada su dva partnera na istom valu, bilo koji problem bi se lako mogao riješiti. Sanjam podijeliti svoj život s muškarcem koji cijeni jednostavnost života.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?