Interesi

Nikada ne stojim na jednom mjestu, volim uživati ​​u životu, stalno se razvijati i usavršavati. Slobodno vrijeme uvijek provodim sa zanimanjem i koristima za sebe, ali moj najveći hobi je slušanje glazbe i čitanje knjiga. To me smiruje, čini mi zadovoljstvo i pruža mi priliku da se razvijam i naučim nešto novo za sebe. Još jedno mjesto gdje mi se stalno događaju čuda je kuhinja! U kuhanju me fascinira miješanje različitih okusa i pažnja na svaki sastojak. Posebno su dobri: boršč, salate i pita koju ćete svakako htjeti probati. A nedavno mi je hobi postao posjećivanje izložbi i galerija, jer je vidjeti slike velikih umjetnika tako uzbudljivo! Naravno, sastavni dio mog života su putovanja i fotografija. Volim putovati i pokušavam svojom fotografijom uhvatiti nevjerojatnu ljepotu našeg svijeta. Fotografija me uvijek privlači i inspirira da stvaram čuda i naučim nešto novo.

Licni Opis

Ja sam privlačna, vesela, osjetljiva i svrsishodna dama koja će svom partneru pružiti stabilnost, pouzdanost, vjernost, strast, brigu i ljubav. Želim zapaliti veliki plamen ljubavi iz iskre koja će nas grijati svaki dan i svaku noć, i tada ću postati najsretnija žena na svijetu.

Tražim

Želim započeti ozbiljnu vezu, pa sam se odlučila na takav korak kao što je upoznavanje mog jedinog muškarca putem ove stranice. Spreman sam djelovati da pomjerim planine, pa čak i preseliti se u drugu zemlju zarad svoje ljubavi! Znam da veze s osobom iz druge zemlje mogu biti prilično teške, ali teškoće me nimalo ne plaše, jer znam da ljubav nikada ne dolazi iz zone komfora. Stoga je moj cilj ovdje biti u blizini pametnog, dobrog, poštenog i pažljivog čovjeka koji će me natjerati da mu vjerujem, a jedini način na koji to može učiniti je da pokaže svoje postupke prema meni i koliko će ozbiljno shvatiti naš zajednički život mu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


5 comments:

  1. Darko

    3. travnja 2023. at 7:51

    Dusanka pozdrav javi se

  2. marijan

    3. travnja 2023. at 7:55

    Imamo puno zajedničkog: izložbe, i fotografija, klasična gitara, dokumentarni film puno toga.
    Marijan

  3. Mladen

    3. travnja 2023. at 8:26

    Dobor dan, javljam se na vas oglas i zelio bi da se upoznamo ako zelis javi se…
    Imam 52g. ozbiljan sam i razveden sam. Ako imate smetnje mojih godina?
    Najlepse su mi uzivam u svakom danu i ne brojim godine one su mi samo broj. Meni je bitan pogled na zivot i otvorenost. Ljubav prema zivotu i drugim ljudima za mene je ljubav u svakom smislu reci pocetak i kraj.
    Najbitniji je duse srce, ali bez laz i prevara. Iskreno i otvoreno srce…
    Trazim ozbiljnu vezu i braku. Zelim da bude pametna, kulturna i punu razumevanju…
    Pokusajmo, komuniciranje preko poruka…
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS, Viber ili WhatsApp

  4. Danijel

    4. travnja 2023. at 7:38

    Hej evo javljam ti se

  5. Dr Branko KIRIC

    4. travnja 2023. at 10:56

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica izx Novog Sada, ja trazim kompatabilnu zensku osobu za brak i porodicni zivot….kiric/dot/brankodr/at/yahoo/dot/com

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?