LIK
Snažna sam izvana tijelom, ali nježni cvijet iznutra kojemu treba njega i ljubav! Volim biti lijepa pa održavaj sebe u formi i posjećuj spa i kozmetički salon ) Zanimljiva sam i puna energije osoba ) Želim otkriti cijeli svijet sa svojim muškarcem! Nježna sam kao ruža, ali ne zaboravite na trnje) Imam jak karakter, ali sa svojim muškarcem sam slaba djevojčica i želim uvijek biti ona! Jako sam ljubazan i volim pomagati ljudima u nevolji i životinjama. Vjerujem da je manifestacija dobrote i suosjećanja ono što smo iznutra i to je naša snaga! Ja sam poštena osoba i cijenim iskrenost kod drugih! Volim kad su ljudi iskreni sa mnom)

INTERESI
moj hobi je moj posao ) zdrav način života i lijepo lice i tijelo. je moj svakodnevni hobi! pokušavam biti boginja za svog muškarca) osjećam se seksi i želim da moj muškarac to vidi u meni)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
volim velikodušnog muškarca koji se može brinuti i podržavati me ) pružiti mi sve što trebam ) poput muškarca koji donosi cvijeće na spoj. zapamti da radim najbolje što mogu – činim sebe boljim za tebe i želim to primiti natrag) volim parfem i dobar miris na meni za mog muškarca! poljubi me u vrat i pomiriši ) Ovdje sam da pronađem muškarca svog života! Želim živjeti gdje je moj čovjek! Za sebe ću reći da ću učiniti sve da moj muškarac bude sretan i da uvijek imamo udobnost u kući) Volim samouvjerene muškarce koji dolaze na spoj sa cvijećem i ako sam mu se svidjela, neće odustati i osvojit će moju srce

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    22. kolovoza 2022. at 11:30

    Zdravo Dušanka

  2. Cao jalise na 0611550777

    24. kolovoza 2022. at 11:44

    Ja zulum mase u

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?