vjeruješ li u srodne duše? Ja hoću! Odlučila sam ovdje upoznati svoju srodnu dušu! Možda je si to ti? Stvarno mi nedostaje magija u životu. Želim izgraditi lagan i skladan odnos. Želim se oženiti! Moje su oči čiste i poštene. Moje srce je dobro i veliko. Želim ti dati svoju dušu. Ponekad zatvorim oči i pomolim se da sretnem ozbiljnog čovjeka koji će me razumjeti i kojem mogu reći sve! Znam da nakon nekoliko godina zajedničkog života magija može nestati iz veze. Ali ljubav, poštovanje, povjerenje i prijateljstvo će ostati. Ako se želiš zaljubiti u iskrenu, voljenu, ljubaznu i vjernu djevojku, onda si moj muškarac! Napisao sam vam ovo pismo jer bih vas želio bliže upoznati i nadam se da ću dobiti vaš odgovor!

Interesi
Volim ići u kina, muzeje i obožavam putovanja. Čitanje je također jedna od mojih strasti.

Samoopis
Ja sam slatki i nježni cvijet koji treba ljubav i pažnju. Ja sam ljubazna, pristojna i smirena dama koja se voli smiješiti. Pokušavam primati radost i zadovoljstvo od svega u životu. Nikad mi nije dosadno ili depresivan, ali uvijek sam u nečemu uključen. Komunikativna sam i romantična. S vama će se postupati kao s kraljem!

Tražim
U ljubavi možemo puno postići ako je naš odnos izgrađen na ljubavi i povjerenju. Želim osjetiti ljubav od tvog dodira, želim osjetiti naježivanje od tvojih poljubaca, želim osjetiti njegu iz tvog pogleda, želim osjetiti stabilnost iz tvog stava.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    18. svibnja 2022. at 8:14

    Živa bila ja samrakic miodrag samac iz Apatina 1958 godište 0600259341

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?