LIK

Lagana sam, ljubazna, optimistična, pozitivna i prijateljska osoba. Jako sam tolerantna prema drugim ljudima i njihovim željama i mislim da mi to pomaže da budem u dobrim odnosima sa svima, bez obzira na godine.

INTERESI

Obožavam more i šumu i njihovu tišinu i glazbu. Sve se mijenja, ali ljepota divlje prirode ostaje zauvijek. Uvijek želim znati sve više i više o svijetu. Ako želite vidjeti svijet, trebali biste krenuti od svoje zemlje. Kad imam slobodnog vremena, posvetim ga ručnim radovima. Što može biti bolje od stvari napravljenih vlastitim rukama? Takav rad mi pomaže da se spoznam i pokažem sve svoje unutarnje osjećaje i emocije.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Moj budući voljeni muškarac trebao bi biti savjestan i pristojan, dobre naravi i pošten. Želim da mi postane najbolji prijatelj i da me podržava u svemu i svugdje. Želim ovdje pronaći muža punog ljubavi i brižnog oca. Želim puno dobiti od svog budućeg muža, ali budi sigurna da mogu dati mnogo više.. Obiteljski život nije laka stvar, zato se sve u odnosima treba temeljiti na razumijevanju, povjerenju i poštovanju

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Mili jelavic

    11. srpnja 2022. at 9:46

    Pozdrav! Htio bih se upoznati s vama! Lp! Hvala!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?