Interesi:
Uvijek sam spremna naučiti nešto novo, steći znanje u različitim sferama života. Također, volim različite vrste umjetnosti. Od djetinjstva sam se navikla baviti se sportom: trčanjem, kondicijom i igranjem različitih igara. Donosi mi veliko zadovoljstvo i pozitivne osjećaje. Volim voditi aktivan i zdrav način života i više volim zdravu hranu. Volim živjeti u stalnim pokretima. Volim provoditi vrijeme na otvorenom, više volim odmarati na moru. Volim toplu klimu.

Samoopis:
Pozdrav, moje ime je Elma ! Drago mi je da sam te ovdje upoznala. Bit će mi drago reći vam više o sebi i svom karakteru. Dakle, moji prijatelji kažu da sam komunikativna, pozitivna, otvorena, iskrena i kreativna osoba. Volim djecu i komunikaciju s njima. Radim kao učiteljica likovne kulture u školi. Mirna sam, nježna, ali prilično svrhovita. Dakle, uvijek se trudim postići svoje ciljeve. Brižna sam i pažljiva osoba.

Elma je u potrazi za:
Tražim muškarca koji je pouzdan, drag, koji voli djecu. Također, želim da bude inteligentan i sposoban da se ponaša poput gospodina koji prema meni pokazuje svoju pažnju i brigu. Bit će dobro ako dijelimo zajedničke interese i hobije. Želim upoznati muškarca koji više voli voditi zdrav i aktivan životni stil. Također, mislim da su međusobno razumijevanje, komunikacija i sposobnost postizanja kompromisa osnova sretnih veza.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?