LIK
Iskrena i inteligentna žena čistog srca i otvorenog uma, nema loših navika, preferira aktivan i zanimljiv život s puno aktivnosti. Tražite lijepog i optimističnog muškarca za zajedničko druženje i nešto ozbiljno u budućnosti,Hvala vam na minutu da vidite moj profil, smatram se ženom koja je zrela u svojim godinama. budući da sam s tako mladim godinama samostalan. Romantična sam i prije svega strastvena kao što možete vidjeti na mom profilu. Jako se volim igrati u krevetu. pjevati uglavnom plesati. Želite li znati više o meni, usudite se pisati mi, a ja ću odgovoriti na svako vaše pitanje, čak ću vam dati poseban poklon?Ja sam aktivna i vesela žena. Nemam djece i osjećam se ugodno zbog ovoga. Bavim se karijerom, vlastitim razvojem i uživam u svim užicima svog života.

INTERESI
Putovanje, čitanje knjiga, pjevanje, konjske utrke, izrada nakita, fitness i sport. Radije učim nove ljude i pronalazim razumijevanje s njima, zapravo je to bio razlog da izaberem zanimanje psihologa.Volim svoju karijeru, također jako volim prirodu na plaži. Idi na deku, sport, volim kuhati. Ja sam djevojka koja voli pripremati sve vrste hrane. Reci mi kakvu hranu voliš?Sve moje slobodno vrijeme oduzima mi posao. Ne mogu reći da mi je ovo hobi, ali jako ga volim i uživam radeći ovaj posao. Moj posao mi daje puno prilika da putujem, otkrivam i otvaram nova mjesta, pronalazim nove mogućnosti za budućnost. Nevjerojatno je!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Traganje za finim poštenim čovjekom koji se ne boji reći istinu i vlastitu pamet. Bilo bi savršeno da je također slobodan od odnosa i spreman zaljubiti se. Želim da me taj budući čovjek pita sve što ga zanima i pokaže svoju inicijativu u našim budućim odnosima. Nije me briga za njegov materijalni status, ali će biti vrlo važno koje vrijednosti taj čovjek ima u osobnosti.Nemam prototip muškarca. Samo želim da mi pokažeš za što si sposoban. da me ne boli uglavnom sam već patio u prošlosti. sada samo želim biti sretan i napisati našu vlastitu priču. želiš li biti glavni pisac u mom životu?Tajna je jednostavna, zašto biste pokušavali učiniti nešto teško i nemoguće? Ako osjećate da je to vaša osoba – samo budite s tom osobom! Volite, pazite, zadovoljite njega ili nju i ovo će biti idealni odnosi za oboje!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Dragan

    13. srpnja 2022. at 8:19

    Trazim lepoticu za druzenje

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?