Interesi:
Sport je sjajan dio mog života! Posebno mi se sviđa odbojka, plivanje, jahanje! Uživajte u sadnji cvijeća i općenito cvijeća u svim oblicima!Aktivan život u kombinaciji s ugodnim večerima i druženjem s obitelji – ovaj opis definitivno mi može parirati! Bavim se sportom, samorazvojem i psihologijom. Obožavam kinematografiju i obično pratim sve vijesti o Oscaru i novim zanimljivim filmovima. Zanima me restoranski posao i uvijek se trudim nadograditi svoje znanje o tome.

Samoopis:
Lijepa sam dama iz dobre obitelji s visokim moralnim i obiteljskim vrijednostima. Dobro sam obrazovan, volim čitati i pronalaziti nove stvari o svijetu. Tako da volim i putovati, posebno negdje blizu vode gdje mogu plivati ​​i uživati ​​u suncu!Točna sam, ljubazna i zabavna. Vjerujem da će, ako odražavate dobru energiju, svijet učiniti isto za vas. Emocionalno sam otvorena, brižna, lagana i draga. Istodobno sam pomalo raspoložen i obično slijedim princip “U Boga vjerujemo, ostalo provjeravamo

Elvira traži:
Vidim se s čovjekom koji će me upotpuniti, ispuniti i istovremeno mi omogućiti da imam neki privatni svijet. Možda se u nečemu razlikujemo – samo da budemo zanimljivi jedni drugima.San mi je upoznati nekoga tko je otvoren, lagan, pun ljubavi, brižan i strastven. Volio bih biti s nekim tko je samopouzdan, praktičan i sposoban raditi “čovjekov posao”. Istodobno ću ga razmaziti svom pažnjom i ljubavlju i naravno ukusnom hranom koju jednostavno obožavam kuhati.

UKOLIKO ZELITE MOZETE MI SE JAVITI NA FACEBOOK PROFIL ISPOD
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Slo

    13. studenoga 2020. at 1:30

    Tražim curu za vezu

  2. Selim

    13. studenoga 2020. at 1:32

    Tražim curu za vezu

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?