interesi:
Glazba je moj život, ja sam operna pjevačica i nikad ne bih mogla zamisliti svoj život bez glazbe. Volim stajati na pozornici i pjevati za druge, svirati za druge. Uživam kada me ljudi gledaju i nasmiješe se, uživam kada vidim njihova zadovoljna lica ili lijepe riječi nakon koncerta. To je ono što me čini sretnim. Kad pjevam moja duša pjeva sa mnom. Glazba je sve u mom životu. Naravno, postoje i druge stvari koje me zanimaju poput šetnje, kuhanja, putovanja. Volim putovati i istraživati ​​nova mjesta, volim otkrivati ​​kulture i zemlje, njihove tradicije, običaje itd. Štoviše, dobar sam kuhar i volim pripremati obroke za svoju obitelj.

Samoopis:
Ja sam entuzijastična i aktivna osoba koja uživa u svakoj sekundi života koji mi je dat. Mislim da sam dobra, puna razumijevanja i ljubazna osoba. Volim usrećiti druge koji me okružuju, volim ih vidjeti nasmijane, to me čini sretnijim. Također sam odgovorna i ciljana osoba. Volim postavljati ciljeve i ostvarivati ​​ih. Pokušavam ostvariti svoje snove korak po korak: prvo postavim ciljeve i postignem ih, a onda na kraju ostvarim svoje snove.

Elvira traži:
Ovdje sam da upoznam ljubaznog, inteligentnog muškarca koji bi želio biti sa ženom poput mene. Ja sam jednostavna žena i htjela bih upoznati jednostavnog muškarca i s njim stvoriti lijepu obitelj punu ljubavi. Bitne su mi obiteljske vrijednosti, odgovornost, moralnost čovjeka. Želim biti uz čovjeka koji će me voljeti i brinuti o svojoj obitelji. Obožavam inteligentne ljude sa smislom za humor. Previše je lako komunicirati s njima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Ivko

    14. prosinca 2021. at 16:48

    Draga Elviro ,udovac sa otoka Korčule vas želi upoznati !
    Pusa sa otoka .

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?