Oboje tvrde da je u pitanju prava ljubav
Džeki (27), koja je rođena na Filipinima, i Dejv (69), koji živi u SAD, upoznali su se preko sajta za upoznavanje na mreži 2016. kada je Dejv bio u Sebuu.

Dejv je bio hrabar, pa je napravio prvi korak.Ovaj nesvakidašnji par je na svom profilu na TikToku podelio priču o tome kako su se upoznali. Džeki i ja smo se prvi put upoznali preko interneta. Bio sam u Sebuu na Filipinima kada sam koristio sajt i primetio Džekin profil. Poslao sam joj poruku i rekao joj da mi se sviđa njen profil i da bih voleo da je upoznam – rekao je Dejv.– Dao sam joj svoj broj telefona i sutradan smo se našli u Starbaksu. Onda smo otišli ​​na ručak – dodala je Džeki.

– Džeki je tada bila malo stidljiva i umorna posle teške smene na poslu, pa nismo jedno drugom rekli sve što smo hteli, ali smo oboje želeli da se ponovo sretnemo. Sreli smo se još nekoliko puta pre nego što sam se vratio u SAD. To je bio početak jedne lepe veze koja i dalje traje – otkrio je Dejv.
Zbog velike razlike u godinama, par je često na meti kritika na društvenim mrežama, a mnogi veruju da nije u pitanju prava ljubav, već da je Džeki sa Dejvom samo zbog njegovog novca. Međutim, komentari drugih ih ne pogađaju.
Razlika je 42 godine. Ona ima 27, a ja 69, ali to nam ne smeta – zaključio je Dejv.

Na njihovom zajedničkom profilu, odmah se vidi koliko se ovaj par ludo zabavlja. Često objavljuju snimke kako plešu, što je onima koji ih prate veoma zabavno.
Nedavno, Džeki i Dejv su objavili i snimak iz kreveta, u kom su prikazali zabavna jutra koja provode zajedno.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?