Interesi:
Prilično sam svestrane osobnosti, zato moja razonoda ovisi o količini slobodnog vremena, raspoloženju, društvu, pa čak i vremenu. Općenito volim aktivnu razonodu, odmor, koji je povezan s prirodom i putovanjima. Volim kazalište, klizalište, pucanje … Istodobno si mogu dopustiti da na sofi pročitam zanimljivu knjigu ili pogledam jedan od najdražih filmova.

Samoopis:
Izravna sam, ambiciozna, vrijedna i ponekad zahtjevna … Ali istodobno sam osjećajna, društvena, draga i otvorena srca. Život doživljavam kao dugačak put sa svojim sretnim i tužnim trenucima, pa je u nekim trenucima bitno prestići, zaustaviti se, usporiti ili suprotno – nagaziti na plin. Važno je biti u stanju prevladati sve poteškoće i biti spreman radovati se trenucima sreće. Uživam u prilici naučiti nešto novo, proširiti vidike svog znanja, zato se bavim različitim radionicama i treninzima. Bavim se kozmetologijom i masažom, vodim zdrav životni stil i sport. Život je pun mogućnosti, po mom mišljenju! Dajem sve od sebe da ih upotrijebim!

Emina traži:
Prilično je teško pretočiti u riječi sliku muškarca kojeg imam u glavi, ali dat ću sve od sebe! Bio bih sretan da upoznam nekoga, koji je pun poštovanja, ljubavi, ljubaznosti, razumijevanja i otvorena srca. Cijenit ću je li vrijedan, ambiciozan i je li čovjek od riječi. Bit će sjajno ako ima dobar smisao za humor – volim se smiješiti i smijati, tako da ćemo zasigurno uživati ​​u međusobnom društvu. Nadam se da će se i njemu svidjeti aktivan odmor i bavljenje sportom, ima takvu osobinu karaktera kao odlazak i spreman je za male avanture!

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FB PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. dragan1612951773

    10. veljače 2021. at 10:13

    Pozz lepotice kako si šta radiš

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?