interesi:
Što se tiče mojih interesa, njihova množina. Zaista ne volim propuštati, pa si uvijek nađem lekciju po svom ukusu. Prvo što želim reći je da ludo volim prirodu i sve što je s njom povezano. Stoga kod kuće imam mali vrt u kojem uzgajam povrće i voće, bobičasto voće i cvijeće. Moja najveća ljubav je cvijeće, biljke, drveće… Čitam puno knjiga o tim temama, a samim tim i puno znam. Volim brinuti i o kućnim ljubimcima, imam ih tri: psa Leiu, mačku Barsika i zamorčića Peppu. Prije spavanja najčešće radim vez ili pletenje. Jako me smiruje i postavlja me na povoljnu atmosferu za spavanje.

Samoopis:
Ja sam vrlo energična i samouvjerena osoba. Uvijek ću pronaći nešto čime ću se privući i lijepo se zabaviti. Također sam vrlo otvorena i ljubazna prema svemu novom. Volim sklapati poznanstva, komunicirati sa zanimljivim ljudima. Vjerujem da je svaka komunikacija s ljudima iskustvo. Ja sam vjerna osoba, nikada neću moći izdati ili uvrijediti ljude koji su mi bliski, što moji prijatelji jako cijene. U stanju sam priskočiti u pomoć u bilo koje doba dana, nikad neću odbiti osobu ako me stvarno treba. Vjerujem da imam izvrstan smisao za humor, vrlo sam društvena. Uvijek mogu podržati svaki dijalog, pa čak i nasmijati se samoj sebi. U svakoj situaciji pokušavam pronaći kompromis. Važno je znati pregovarati.

Fata traži:
Voljela bih da me moj budući muškarac pohvali kao komadić slagalice. Sretni parovi teže međusobnom razumijevanju i partnerstvu. Uvijek su spremni na kompromis za mir i spokoj. Smatram da muškarac i žena u vezi ne bi trebali jedno drugo potiskivati, forsirati i ukazivati. Moraju pregovarati jedni s drugima jer znaju slušati jedni druge. To je najvažnije. Ne tražim princa na bijelom konju, ali vjerojatno svaka djevojka želi u muškarcu pronaći pouzdanost, međusobno razumijevanje, poštovanje i pristojnost. Pošto jako volim prirodu i sve što je živo, voljela bih da moj muškarac dijeli moje interese. Kako bi mi postao pravi vodič u ovom životu kako bih ga htjela slijediti ne osvrćući se. Ljubazan je i susretljiv, koji voli i želi imati djecu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?