Interesi:
Radim kao kardiolog pa mi nije samo zanimanje već i hobi. Lijek mi pomaže da ljude koje volim učinim zdravima i sretnima. Volim pomoći ljudima da se riješe svojih bolesti. U suvremenom svijetu zdravlje je na prvom mjestu. Dakle, pobrinut ću se za tebe i izliječiti tvoje srce od usamljenosti. Ali budi pažljiv! Moje fotografije mogu izazvati srčani udar)*

Sam opis:
Prije svega, ja sam otvorena, ljubazna i puna strasti žena. Želim voljeti i biti voljen. Imam posebnu crtu karaktera – hraniti ljude koje volim. Zato moj čovjek nikada neće biti gladan. Znam da ću ovdje pronaći svoju sreću. Vjerujem da je ljubav ogledalo pa nastojim pokazati najbolji dio sebe da vidim isti odraz.

Glorija traži:
Zaista se nadam da ću pronaći svog voljenog koji me također svugdje traži, a jednog dana ćemo se sresti i šetati s njim ruku pod ruku, dijeliti zajedno uspone i padove, živjeti u ljubavi i dogovoru. Želim pronaći inteligentnog, snažnog muškarca koji će mi srce ispuniti ljubavlju. Htio bih osjetiti njegovu strast! za mene su važno povjerenje i predanost. S druge strane, u odnosima dajem samo najbolji dio sebe.

UKOLIKO ME ŽELITE UPOZNATI DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. goran

    1. kolovoza 2021. at 20:19

    voleobi date licno upoznam

  2. Ibro Hodzic

    2. kolovoza 2021. at 9:14

    Moj viber 00387 62 067 424

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?