interesi:
Mislim da sve u našem životu nije slučajno i da treba cijeniti svoje vrijeme. Zato sve svoje vrijeme volim iskoristiti za razvoj: i fizički i psihički. Volim zdrav način života i tjelovježbe, bavim se fitnessom kako bih ostala u formi, a također je odličan lijek za stres. Ponekad je dobro uzeti svoje tijelo i odmoriti glavu. A da zaokupim misli, volim čitati knjige – one su idealan izvor inspiracije za svaki dan. Oni su također savršeni izlaz iz svakodnevne rutine – sve što trebate je malo mašte i možete otkriti potpuno novi svijet – pun strasti, avantura i likova.

Samoopis:
Svaka osoba je jedinstvena po svom izgledu. Stoga će svatko pronaći nešto zajedničko jedni s drugima. Ja sam vesela i volim ljude s dobrim smislom za humor, uvijek nađem ljude koji me mogu nasmiješiti.) Ljubazna sam i brižna i ne mislim da je to nešto čime bih se ponosila, to sam ja . Svaka žena može reći isto. Ali nije svaka žena ista, jesam li u pravu? Možda nisam tako dobar u opisivanju svojih vrlina, ali to je zato što nikad ne krivim ljude za riječi, već za djela. Dakle, upoznajte me – a riječi ne mogu opisati kako će to izgledati.

Goga traži:
Ne tražim muški izgled, već njegovu dušu i unutarnji svijet. Nemojte me krivo shvatiti, ne želim djelovati uobičajeno, ali najbolja stvar nije izgled, već sadržaj. Želim nekoga koga će voljeti, brinuti i podržavati, nekoga tko bi želio prihvatiti svu moju ljubav i podijeliti je. Želim pronaći nekoga tko želi dijeliti moje strasti i interese, i, naravno, rado bih podijelio svoje, nekoga tko će biti spreman izdržati sve poteškoće koje bi nas mogle naletjeti i pokazati hrabrost i upornost ako idemo zajedno u ruci. Ne bi ga trebalo biti previše teško pronaći, zar ne?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Stevan Maletic

    17. studenoga 2021. at 17:34

    Ok Toga skroz si ok ja sam iz Novog Sada javi se za druženje za pocetak

  2. Radovan

    17. studenoga 2021. at 18:41

    Zdravo go go.ja bi te voleo upoznati .nisam se nikad zenio mozda bi tebe .pisi mi neces se pok aajati zivim u sydney australia.

  3. oliver

    18. studenoga 2021. at 1:32

    evo tysam ocu i trazim i ja

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?