Interesi:
Moji hobiji mogu se činiti prilično jednostavnima – uživam čitajući knjige o psihologiji i ljudskoj povijesti. Također dosta vremena provodim i na sportu – idem u teretanu i navečer trčim po stadionu. Uživam u kuhanju i eksperimentiranju u kuhinji. Vrlo često, dok kuham, u pozadini se emitiraju predavanja ili informativni videozapisi. U ovim se trenucima volim uspoređivati ​​s Julijem Cezarom – jer mogu učiniti toliko stvari istodobno! (samo se šalim)

Sam opis:
Naravno, teško je govoriti o sebi, ali siguran sam da sam ljubazna, vesela dama koja iskreno vjeruje da će vrlo brzo pronaći istog muškarca za izgradnju ozbiljne veze. Volim učiti, izazivati ​​sebe i prolaziti kroz nove i nove faze rasta. Čini mi se da je život neprestani proces učenja i stjecanja iskustva te je važno pronaći partnera s kojim će biti ugodno ići ruku pod ruku.

Sandra traži:
Prije svega, htjela bih upoznati čovjeka koji zna održati razgovor. Važno mi je zaljubiti se u dobrog sugovornika. Nadam se da će moja buduća odabranica biti ljubazna, dobro odgojena, galantna i brižna.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Sasa

    8. listopada 2021. at 0:38

    Cao javi se moj broi je +393283197443 sasa hvala

  2. vilijam-simonov

    12. studenoga 2021. at 12:49

    Čao javi se ako želiš viber i WhatsApp +491728861798 srdačan poz???

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?