interesi:
Nećete imati vremena da se dosađujete pored mene. Uvijek sam aktivna i puna energije. Život je prekratak da bi činio gluposti. Volim započeti jutro s nekim vježbama, pomaže mi da budem dobro raspoložena tijekom cijelog dana. obožavam čitati. Znam dobro kuhati. Spremna sam skuhati posebno jelo za svog posebnog muškarca. Također, imam svoju potvrdu da sam sretan. Želio bih to podijeliti s vama. Ja sam model, ali to je samo hobi. Imam dvije mačke. Mogu biti zločesta kao i moje mačke, lol… Ovdje sam jer još uvijek vjerujem u pravu ljubav. A ti? Ako imate romantičnu dušu, onda imamo priliku!

Samoopis:
Ja sam žena koja zna što želi od života. Moj život je s vremena na vrijeme spontan i lud, ali uvijek znam što mi treba. Znam da naš život voli jake ljude! Zato nikad ne odustaj! Uvijek pokušajte ostvariti svoj san čak i ako to nije moguće. To me je tata naučio. Ja sam inženjerski tehnolog. Odrastao sam na maloj farmi, pa sam se školovao da pomognem roditeljima da našu farmu učine produktivnijom. Obožavam putovati. Obožavam otkrivati ​​nove stvari. Već sam posjetio više od 20 zemalja. Mislim da je to samo početak! Jeste li spremni promijeniti svijet sa mnom?

Gordana traži:
Ne treba mi princ Charming s punim novčanikom. Trebam muškarca koji zna voljeti. Koji ima otvoreno srce i spreman je za novu ozbiljnu vezu. Ja sam djevojka koja još uvijek vjeruje u pravu ljubav. Ako je tvoje srce otvoreno za neke nove osjećaje, volio bih te bolje upoznati. Nisam ovdje zbog igrica. Ovdje sam da pronađem svog partnera bez gubljenja vremena. Samo kontakt očima može biti prvi korak do nečega velikog! Mislim da nam samo sastanak može dati pravu priliku da budemo zajedno. Ako ste spremni za ovo, čekat ću vas!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Damir

    15. siječnja 2022. at 20:08

    Pozdrav za Gordanu,ja sam Damir imam 40 god i voleo bi vas malo bolje upoznati,naravno ako i vi to zelite?

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?