Kako si danas? Jeste li dobro raspoloženi započeti nešto novo i promijeniti svoj život na bolje!? Je li tvoje srce slobodno i očajnički traži ljubav!? Zato vas molim da me primijetite među svim ostalim djevojkama ovdje. Moje ime je Gordana. Ljubazna sam, nježna i pouzdana osoba bez ikakvih loših navika. Ja sam iskrena i puna ljubavi. U slobodno vrijeme volim šetati, čitati, kuhati i zabavljati se s onim koga najviše volim.

Ja sam samo obična žena i tražim običnog muškarca za balansirani par sa sličnim pogledima na život. Stvarno se nadam da ću ovdje pronaći nekoga tko će sa mnom dijeliti iste vrijednosti i imati iste stavove. U redu je imati različite hobije i sl. Ne trebamo sve raditi zajedno. Svima nam je potrebno malo prostora i vremena koje ćemo s vremena na vrijeme provesti s prijateljima. Ali želim imati iskren i otvoren odnos. Ne tražim samo muža. Nadam se da ću u svom muškarcu vidjeti i svog najboljeg prijatelja. Netko tko će uvijek biti tu za mene.

I ja ću uvijek biti tu za njega. Ozbiljan sam u potrazi… Dakle, ako i vi imate ozbiljne namjere, nemojte ostaviti ovo pismo bez odgovora… Jer ja sam već napravio prvi korak prema vama. Započnimo našu komunikaciju da vidimo možemo li napraviti dobar spoj. Iskreno se nadam da ćete mi dati priliku da vas bolje upoznam. Nadam se da vam se sviđam i jedva čekam da dobijem odgovor.

Interesi
Jako uživam čitati, jer je svaka knjiga kao novi svijet! Voljela bih da sa svojim muškarcem mogu razgovarati o knjigama koje čitamo. Volim i lakirati nokte, ne samo sebi nego i prijateljima. Također volim gledati kvalitetne filmove i biti na moru.

Samoopis
Ja sam puna ljubavi i radosna žena. Moje srce je otvoreno za sve novo. Iskrena sam i poštena, te vrlo komunikativna. Sigurna sam da ćemo imati o čemu razgovarati tijekom naših romantičnih večeri!

Tražim
Tražim čovjeka koji je ljubazan i iskren, koji je pažljiv i primjećuje mnoge važne detalje – promjene raspoloženja, promjene u izgledu… Važno mi je vidjeti da mu je jako stalo do mene i naše obitelji.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Milenko

    11. ožujka 2022. at 12:19

    Cao ja sam milenko isto sam trazim pzenu za zivot pisi mi na viber 067482616

  2. Predrag Vrtarić

    13. ožujka 2022. at 13:38

    Čao Gordana i lijep ti pozdrav.
    Vidio sam tvoju objavu i Reko da ti se javim. Volio bi sa tobom stupit u kontakt i upoznati se. Ako želiš Javi mi se na Facebooku. Čao.

  3. Omic Mevludin

    13. lipnja 2022. at 14:20

    Maa divnaaa

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?