Interesi:
Mislim da sam prilično raznolika osoba! Moji su hobiji toliko različiti – od čitanja do avantura, putovanja i bavljenja sportom! Smatram da bi naši interesi trebali dodati svijetle boje u naše živote, inspirirati i pomoći nam da se poboljšamo kao pojedinci, ali, što je najvažnije – dati nam prekrasno raspoloženje! Također volim biciklirati, posjećivati ​​kina, kazališta, koncerte, izložbe itd. Imam veliki san – otići sa svojim budućim voljenim muškarcem na krstarenje velikim brodom.

Sam opis:
Društven sam i ljubazan, jako mi je važno da budem okružen ljudima koji će podržati i razviti moj svjetonazor. Imam dobru samokontrolu, strpljenje i pokušavam biti miran. Ja sam taj koji može iskreno i istinski voljeti. Volim svaku stanicu svog tijela. Ja sam ta osoba kojoj su ljubav i briga bitni, ne mogu živjeti bez njih. Brižna sam, puna ljubavi, pažljiva, ljubazna, uvijek sam spremna ići naprijed u susret budućnosti. Pokušavam iskoristiti sve prilike za provođenje vremena vani. Jako volim prirodu i njena prekrasna, slikovita mjesta. Uvijek koristim priliku putovati i naučiti nešto novo. Vrijedan sam i nisam veliki potrošač. Uvijek sam spreman pomoći drugima. Svu svoju podršku, ljubav i brigu dat ću svom budućem voljenom.

Gorica traži:
Vjerujem da žena postaje lijepa i procvjeta kad je voljena. Imam težnje da na ovoj web stranici mogu pronaći muškarca koji će me učiniti nevjerojatno lijepom! Sanjam o stvaranju snažnog odnosa s visokim obiteljskim vrijednostima. Bit će mi drago biti s čovjekom koji će vjerovati u mene, koji će me podržati u svemu. Bit će mi drago biti sa svrsishodnim, uravnoteženim čovjekom koji voli, s kojim možemo izgraditi pravi svijet ljubavi, strasti i brige jedni za druge. Važno mi je biti s muškarcem koji razumije da je njegova uloga zaštitnik obitelji. Sanjam da nađem snažnog i ljubavnog partnera. Zaista želim da se nježnost, ljubav, briga i pažnja vrate u moj život. Tražim muškarca koji će mi sve to htjeti dati.

ukoliko zelite dodajte me na profil ispod:
facebook

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Đoni

    17. listopada 2021. at 10:12

    Cao Gorica javi se da nastavimo zajedno također trazim srodnu dusu

  2. Honest

    18. listopada 2021. at 23:35

    Javi mi se Gorice na viber +381658689962, mozda sam bas ja taj

  3. Anonimno

    19. listopada 2021. at 17:47

    [email protected],javi te se koja želi

  4. Simon

    28. veljače 2022. at 16:15

    Hallo Gorica,
    Sviđa mi se toj oglas i rado bih e želio upoznati. Ja sam Simon, završio sam Hotelijerstv u Opatiji i nakon toga sam duže vrijeme boravio i radio u NJemačkoj gdje sam bio u braku i imam odraslu djecu. Od prije nekoliko godina sam se vratio u Hrvatsku i sada živim i mojom kućama na otoku Rab, gdje imam 2 kuće sa apartmanima koje u sezoni izdajem.
    Ovdje možeš pogledati gdje živim: http://www.fewo-rab.de
    Jako bi volio ako bi mi se javila na moje e-mail [email protected] da možemo normalno komunicirati i upoznati se. Lijepi pozdrav, Simon rica

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?