Interesi:
Prilično sam aktivna osoba i zbog toga imam niz interesa. Volim puno čitati i uvijek više volim rusku književnost. Ruski jezik i književnost za mene su poput drugog svijeta. Volim se baviti i raznim sportskim aktivnostima. Ponekad, kad imam slobodnog vremena, volim prošetati i raditi neke vježbe kako bih trenirao svoje tijelo, također uživam igrati tenis i odbojku. Kuhanje je također na popisu mojih interesa. Puno volim kuhati kolače. Najviše volim kuhati čokoladne kolače s višnjama. Ukusan je i uvijek ga pečem za svoju rodbinu. Volim i glazbu. Uživam slušati glazbu i odmarati se.

Samoopis:
Ja sam ljubazna, inteligentna, poštena žena. Moji prijatelji i rodbina rekli bi da sam jednostavna, marljiva i odgovorna osoba. I ovo je istina. Otvorena sam osoba, otvorena sam za nove ljude, pojave, nove kulture. Volim eksperimente i svaki put isprobam nešto novo. Također sam uravnotežena osoba i uvijek pokušavam uravnotežiti svoj život između svoje karijere, privatnog života, prijatelja, slobodnog vremena i radosti. Aktivna sam osoba i volim imati različite boje u svom životu, zato trebam uravnotežiti te boje kako bih se osjećala sretno i zadovoljno. Osim toga, prilično ozbiljno razmišljam o svom privatnom životu, onome što se događa u mojoj duši i mom srcu. Sada želim imati te ozbiljne veze s osobom koja bi htjela podijeliti svoj život sa mnom.

Hazima traži:
Imam prilično ozbiljne ciljeve i ovdje sam kako bih upoznao tu osobu s kojom ću provesti ostatak života. Želim pored sebe imati ljubaznog, iskrenog, pametnog muškarca koji bi me mogao podržati svaki put i koji će me voljeti svim srcem. Želim za njega biti sjajna žena i svojom ga brigom, ljubavlju i podrškom učiniti najsretnijim muškarcem na svijetu.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Marjan

    26. prosinca 2021. at 23:19

    Zdr

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?