Interesi:
Joga je opuštanje, donosi zdravlje i inspiraciju. Volim putovanja, uzbudljivo je ispuniti život novim dojmovima i otvoriti nove stvari. Uživam provoditi vrijeme sa svojim sinom. Volim životinje. Volim šetati vani. I ja se bavim čitanjem.Volim slušati glazbu, posebno jazz. Volim gledati filmove. Omiljeni žanr mi je komedija i detektivka. Volim putovati i želim posjetiti sve kutke planete. Također se trudim održavati svoje tijelo u dobrom fizičkom stanju. Volim vježbati jogu i pilates, plivati ​​i voziti bicikl. U duši sam kreativna osoba! Volim šivati ​​i vezeti. Crtanje mi predstavlja poseban užitak. Također moja velika strast je kuhanje! Siguran sam da vas mogu iznenaditi svojim kulinarskim remek-djelima. 🙂

Samoopis:
Smirena sam osoba s dobrim smislom za humor, ne podnosim grubost. Ljubaznost i iskrenost su kvalitete koje cijenim. Najveći san, u ovom trenutku, je komad na svijetu. Drugi najveći san je upoznati muškarca s kojim bih voljela provesti ostatak života. Ja sam darovana i pažljiva žena, koja zna slušati.Otvorena sam i vesela žena. Ja ne pušim. Ne volim kad netko puši. Ne volim ljude koji su ovisni o pušenju i alkoholu. Roditelji su me učili da sve što dajemo svijetu oko sebe vraća nam se u povijesti. Stoga nastojim dijeliti samo dobre, pozitivne emocije i iskustva. Nastojim biti pozitivna i iskrena svaki dan u životu. Ne volim se svađati i mrzim laži. Moram reći da sam općenito aktivna osoba! Volim aktivan način života, ali za mene je normalno ležati na kauču uz dobru knjigu! Ali, naravno, bilo bi bolje da je moj voljeni muškarac u blizini!

Borka traži:
Želim upoznati srdačnog, pažljivog i iskrenog muškarca bez loših navika koji voli djecu i želi stvoriti obitelj. Vrlo je važno imati obiteljske vrijednosti. Želim da možemo komunicirati, vjerovati i razumjeti jedno drugo. Mogu pomoći i ohrabriti svog muškarca u teškim vremenima. Želim slušati i brinuti se na nježne načine za svoju voljenu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?