Većina ima priliku izgubiti nevinost u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberica. Bila sam savršeno sretna što sam nakon škole mogla otići kući i gledati televiziju… Michelle je u životu poljubila samo dva muškarca, nikada nije bila na spoju za Valentinovo i nikada nije dočekala Novu Godinu ljubeći se s nekim. Otkrila je da je još djevica u 42. godini.

Ipak, nije odustala od toga da pronađe partnera, ali priznaje da je jednostavno ‘zaboravila’ izgubiti svoju nevinost te smatra da nikada nije imala ni priliku.- Većina ljudi izgubiti nevinost ima priliku u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberica i pomalo nedruštvena. Većina ide na fakultet, ja nisam, nisam naučila taj društveni stil života, bila sam savršeno sretna što sam nakon škole mogla otići kući, gledati TV, vikendom otići s mamom u kino – ispričala je za emisiju na TLC-u ‘Virgin Diaries’.

Bila je na nekoliko spojeva, ali ništa više od toga se nikada nije dogodilo.
Poljubila sam samo dva muškarca i nikada nisam vidjela golog muškarca. Pokušala sam imati vezu i to je bila velika stvar. Kad sam ga trebala poljubiti na kraju večeri, toliko bi se uplašila, da sam doslovno povratila – otkrila je.Michelle je uvjerena da je skrivanje ove tajne dijelom krivo za njezin nedostatak Intimnog iskustva. Zato je priredila ‘zabavu’ za svoje prijatelje i obitelj gdje im je otkrila ovu tajnu. Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresiranost, definitivno ne planiram umrijeti kao djevica. Mislim da se više bojim priznati ovu činjenicu nego što se bojim samog seksa – rekla je prije zabave.

Na njezino iznenađenje, njezini prijatelji i obitelj dočekali su tu vijest pljeskom, a neki muškarci su na zabavi Michelle rekli kako smatraju da je njezino djevičanstvo ‘privlacno’.Ona je istakla da je tokom skolovanja jednostavno vecinu slobodnog vremena provodila u ucenju i ostalim aktivnostima i jendostavno te stvari koje se ticu intimnih odnosa nisu je mnogo zanimalo i tako je period njenog sklovoanja prosao bez potrebe za tkvim aktivnostima.ona takodje smatra da je sama izabrala svoj put i nije joj nimalo krico radi toga i ne zanima je mnogo sta drugi misle o tome.Iako istice da joj je intimnost na neki nacin i nedostajala u zivotu ona smatra da je donijela pravu odluku i ponasala seu skladu sa svojim zeljama i sklonostima koje je imala u tim momentima

IZVOR:24SATA.HR

 

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    16. siječnja 2023. at 19:30

    Vece

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?