Interesi
Za mene je život pun prilika i jarkih boja, ali ne i drame. Volim trenutke sreće, umnožavam ih i živim ovaj život sretno. Kad sam tužan – bavim se sportom – ovo je najbolji način da se riješim želje da se “žalim i kukam”. Volim i razvoj – zanima me sve, od internetskih tehnologija do vrtlarstva. Ne mogu živjeti bez razvoja, novih znanja i dojmova – život je dosadan bez rasta!

Samoopis
Ja sam vesela, aktivna i druželjubiva. Moji prijatelji kažu da sam prilično drag, ali direktan – pokušavam govoriti o svojim mislima, željama i viziji. Nisam od onih koji će se duriti nad sitnicama, nešto smišljati i izmišljati. Smatram da je važno sve probleme i probleme riješiti odmah – bez odgađanja trenutka kada će nesuglasice već biti globalne. Ja sam ljubazna i draga osoba koja je uvijek spremna pomoći.

Tražim
Zaista se nadam da ću upoznati vjernog, dobroćudnog čovjeka koji je u stanju voljeti. Bitno mi je da moj budući ljubavnik ne bude “dramaman” – stvarno se nadam da će biti razumna, obrazovana osoba koja će se, baš kao i ja, potruditi da plamen ljubavi gori u našoj vezi. Sanjam o susretu sa svrhovitom i inteligentnom osobom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?