interesi:
Život je moj hobi! Moramo živjeti i uživati ​​u svakoj sekundi! Naš život ima toliko zanimljivih i uzbudljivih strana. Imam mnogo hobija. Volim voditi svijetao i aktivan način života. bavim se sportom. Odgajam prekrasno dijete! Ja sam žena, ja sam majka! Ponosan sam na to! Volim trčati tople večeri. Ali ponekad želim provesti vrijeme u mirovanju. Onda čitam knjige, sjedim za računalom, ponekad pišem pjesme.))) Ponekad mi treba domaća atmosfera, udobnost i mir. Volim komunicirati s ljudima. Komunikacija pokreće naše živote. Ne volim zatvorenu osobnost. Poznajem ljude kroz komunikaciju. A sada želim komunicirati s vama!

Samoopis:
Kao prvi korak pogledajte moj profil, pogledajte moje fotografije, pogledajte mene! Što vidiš? Vidiš mudru i zrelu ženu! Vidite lijepu, elegantnu, veličanstvenu ženu! Ja sam inteligentan i generiran. Moje zanimanje je učitelj. brinem se o sebi. Uvijek moram izgledati sjajno! Svaka žena koja poštuje sebe treba uvijek izgledati najbolje! Žena je ukras ovoga svijeta! Ja sam šarmantna plavuša. Imam čarobne oči boje lješnjaka. Savršena kombinacija! To je spoj topline i hladnoće, strasti i ponosa, Vatre i Vode! Pogledaj moj horoskopski znak! To govori samo za sebe! Završi potragu za ženom! Našli ste najljepšu rusku damu! Ja sam!

Ivona traži:
Moj idealan muškarac je zanimljiv, strastven, zgodan i ne baš vitak! Mora imati veliko i toplo srce! I oči bi mu trebale biti vruće. Moram u njima vidjeti ljubav i odanost! U ljubavi nije bitan izgled. Mnoge druge kvalitete rađaju ovaj osjećaj! Moj budući muž trebao bi osjetiti i razumjeti moj unutarnji svijet. Želim ozbiljne veze. ne igram igrice. Ne igram se osjetilima. Želim isto od njega. Treba mi odrasla osoba i mudar čovjek. Želim dati ljubav za usamljeno srce. Želim te zagrijati svojom ljubavlju.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?