UPOZNAVANJE HRVATSKA

Interesi
Vodim aktivan stil života i volim sport. Volim praviti iznenađenja i razmaziti svoje bliske ljude i obitelj. Uvijek sam puna svježih ideja i spremna pomoći u svakom trenutku. Ja sam medicinska sestra i dosta vremena posvećujem medicini i razvijam se u njoj. Ali nakon posla nemam nikoga u krevetu da se zagrlim i poljubim, da samo razgovaram i podijelim večeru. Sanjam o obitelji i ljubavi.
Volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji. Lažem da bih naučio o drugim kulturama i drugim zemljama. Moj engleski je dobar i nikada nećemo imati problema u komunikaciji. Mislim da je to veliki plus jer je komunikacija jako bitna.
Ponekad odem u teretanu i bazen, volim izgledati dobro i imati dobru formu. Volim biti prava žena za svog muškarca, vrlo ženstvena i ponekad flertujuća. Ali mom jedinom čovjeku.

Samoopis
Ne skrivam svoje emocije, pa bez srama mogu plakati ili se smijati, zarazivši svojom radošću sve oko sebe. Ne poznajem umor i ne poznajem riječ “lijenost”. Mogu raditi sedam stvari u isto vrijeme i biti na tri mjesta odjednom. Ja sam radoholičarka i ne volim gubiti vrijeme.Ne tražim bogataša, ali mislim da tražim staromodnog čovjeka koji je stariji od mene. Cijenim iskrenost i brigu, trebali bismo biti dobri prijatelji, ali ne samo ljubavnici. Znam da ovdje možete vidjeti puno ukrajinskih djevojaka, ali nadam se da će vam srce nešto reći i da ćete mi napisati, jer ljubav je ono što želim

Tražim
Za mene nije najvažniji čovjekov izgled, već njegov mozak i sposobnost da zaradi novac i da ga umije na odgovarajući način iskoristiti. Tko može zaštititi mene i moje dijete i brinuti se za nas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    6. travnja 2022. at 3:29

    Pozzzz

  2. Dadoda

    4. lipnja 2022. at 0:21

    Kako dobit I tvoj broj?

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?