interesi:
Možete me nazvati nekako misliocem. Mnogo volim čitati i uvijek se trudim više vremena provoditi na otvorenom. Putovanja su također jedna od mojih najvećih strasti. To mi daje toliko energije i emocija. Također, jako volim svoj posao. Kod kuće, dok uživam u slobodnom vremenu, uzgajam neke biljke i brinem se o njima. Volim glazbu, posebno jazz. Redovito idem na trčanje u parku. I ja obožavam provoditi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji.

Samoopis:
Ja sam izuzetno radosna dama i mom optimizmu nema kraja. U mom životu postoji samo jedan put, put naprijed. Također sam simpatična i draga, vrlo iskrena, pozitivna i romantična osoba. Cijenim prijateljstvo i iskrenost u svim odnosima. Mnogo volim učiti nove stvari i svakim danom nastojim biti sve bolji i bolji. Cijenim udobnost i sklad. Tražim ljubav, poštovanje i sretan život.

Jelica traži:
Nadam se da ću upoznati gospodina, iako možda zvuči staromodno. Netko tko bi bio otvorenog srca, aktivan, nježan, namjeran, optimističan i pun razumijevanja. Želim ga beskrajno voljeti, poštovati ga i biti ponosan na njega.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Vlasta

    16. studenoga 2021. at 12:04

    Zdravo

  2. Beny

    17. studenoga 2021. at 0:51

    pozzz

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?