Kako da znate da li je lud za vama?
Žene mnogo više pokazuju emocije, pa često na početku veze ne znaju da li je partner zaljubljen u njih. Postoje načini da saznate koliko mu je stalo do vas.
Kad je zaljubljen, muškarac je romantičan, pažljiv, obasipa voljenu osobu poklonima, kupuje joj cveće i spreman je da učini sve za nju. Ako mu je stalo do partnerke, želeće da je upozna sa prijateljima, porodicom ili će je odvesti u omiljeni restoran gde ga svi poznaju.

Ako vam priča o detaljima sa posla, traži savet, pita šta mislite o ovom i onom…
Zaljubljen muškarac će na svaki način pokušati da uveri lepšu polovinu da može da se osloni na njega. Ako vam priča o tome šta je ručao na poslu, o čemu je razgovarao sa šefom ili druge detalje, budite sigurni da nije ravnodušan. Ukoliko mu je stalo do vas, uvažiće vaše mišljenje, interesovaće ga šta mislite o mnogim stvarima.

Takođe, nikad vas neće povrediti, poniziti, niti izludeti. Pred ženom koju voli pokazaće svoju nežnu stranu i neće kriti šta oseća.

Važno je da znate da većina muškaraca koji kažu “volim te”, to iskreno i misle. Čak i ako su škrti na rečima, odaće ih pogled, jer ljubav jednostavno ne može da se sakrije.

IZVOR:magazin.novosti.rs

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?