povratiti bivšu

Većina ljudi će vam reći da se ne možete vratiti od raskida i da se bolje fokusirate na pronalaženje sljedeće veze. Ali to što se ponekad čini nemogućim ne znači da su svi odnosi osuđeni. Tu smo da kažemo da je definitivno moguće ponovno raskinuti vezu nakon raspada – ključ je vašeg pristupa.

Taktika „povratak bivšeg“:

Čuli ste za “kajanje kupca”, zar ne? Želite da vaš bivši osjeća „kajanje prodavača“: spoznaju da su pogriješili time što su završili stvari i da žele drugu priliku. Morate pokazati da ste postali bolja osoba nakon raspada; ako to možete učiniti, podsjetit ćete bivšeg (njega ili nju) zašto ste se prvi put izlazili.

Prije nego što im počnete slati subliminalne poruke ili im pisati pismo, pročitajte naše savjete kako biste naučili kako da zauvijek vratite svog bivšeg.

vraćanje moje bivše djevojke i spašavanje moje veze
Jeste li samo prošli s probojem? Iako se čini nemogućim, psihološki trikovi u ovom vodiču povećati će vam šanse za povratak bivšeg i ponovno druženje.
1. korak: prekinuti sav kontakt (ozbiljno, bez tekstualnih poruka)
Morate dati svom bivšem (dečku ili djevojci) vrijeme i prostor koji su im potrebni da bi sredili stvari; ako ih nemate, nikad vam neće nedostajati, a ako vam nikada ne nedostaju, nikad se neće vratiti. Kao momak, ovo je bila jedna od najvećih grešaka koje sam napravila nakon raspada koja mi je gotovo uništila šanse za povrat. Jednom kada se to dogodi, primorani su da vam se vrate, čak i ako su prvotno rekli da neće.

povrati ljubav svoje bivše djevojke
Ljubav je dokazana psihološka ovisnost
Razbijanje te ovisnosti – barem nakratko – prisiljava vašeg bivšeg da doživi život bez vas, a to će im pružiti priliku da razmisle je li rasplet bila dobra ideja ili je to mogla spasiti radeći na nekolicini neodlučenih problemi …. Bilo kako bilo, dopustite vašem bivšem da to riješi sam, bez da ih još više zbunite kontaktirajući.

Obavezno obrišite njihov broj iz telefona kako biste uklonili bilo kakve šanse da ih nazovete ili pošaljete SMS-om … zapamtite da je ideja bez kontakta.Ovo je provjeren i efikasan metod za povratiti bivšu nazad.

Ako ne želite prekinuti sve veze, zapišite njihov broj ili adresu e-pošte i držite ga u ladici kod kuće. Samo budite sigurni da je dovoljan postupak da se ustanovi da to nećete učiniti impulzivno kad se osjećate usamljeno. (Izbjegavat ćete slanje klasičnih pijanih tekstualnih poruka i povećati šanse za ponovno druženje).Ovo je provjeren i efikasan metod za povratiti bivšu nazad.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?