Interesi:
Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, trčanje, biciklizam, plivanje, teretanu, svaki dan se bavim nekim vrstama sporta i naravno, puno mi pomaže da budem u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam skuhati ono što najviše voliš? Želite li kušati moja jela?

Sam opis:
S obzirom da volim putovati i proputovao sam mnoge zemlje, odlučio sam otvoriti mali motel, a sada mi to donosi ne samo novac, već i veliko zadovoljstvo. Posjetio sam više od 20 zemalja i iz svake donio neke neobične recepte koje sam potom skuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako se želite upoznati, bit će mi drago ugostiti vas ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i očarat ću vas očima na prvom sastanku, slažete li se?

Karolina traži:
Zanima me hrabar čovjek koji se ne boji susreta u stvarnom životu i početka stvarnih veza. Dopisivanje je svakako dobro, ali susret u stvarnom životu je nešto najbolje što može biti. Budite spremni na činjenicu da ćete se puno smijati sa mnom, jer se jako volim šaliti, pripremite neke šale, ahah. U meni je puno naklonosti i ljubavi i zaista želim upoznati čovjeka kojem mogu sve ovo dati i srce dati jednom zauvijek.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. miroslav

    7. veljače 2022. at 11:47

    Zdravo ja sam slobodan imam 42 godina, ne pušim, volim sport ako želiš javi se na emajl : [email protected]

  2. miroslav

    7. veljače 2022. at 12:58

    Zravo slobodan sam imam 42 godine. javi mi se na [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?