KAROLINA(41)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE! – Ljubavni Spoj

Interesi:
Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, trčanje, biciklizam, plivanje, teretanu, svaki dan se bavim nekim vrstama sporta i naravno, puno mi pomaže da budem u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam skuhati ono što najviše voliš? Želite li kušati moja jela?

Sam opis:
S obzirom da volim putovati i proputovao sam mnoge zemlje, odlučio sam otvoriti mali motel, a sada mi to donosi ne samo novac, već i veliko zadovoljstvo. Posjetio sam više od 20 zemalja i iz svake donio neke neobične recepte koje sam potom skuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako se želite upoznati, bit će mi drago ugostiti vas ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i očarat ću vas očima na prvom sastanku, slažete li se?

Karolina traži:
Zanima me hrabar čovjek koji se ne boji susreta u stvarnom životu i početka stvarnih veza. Dopisivanje je svakako dobro, ali susret u stvarnom životu je nešto najbolje što može biti. Budite spremni na činjenicu da ćete se puno smijati sa mnom, jer se jako volim šaliti, pripremite neke šale, ahah. U meni je puno naklonosti i ljubavi i zaista želim upoznati čovjeka kojem mogu sve ovo dati i srce dati jednom zauvijek.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  AJLA(39)"ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV:JAVITE SE"

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up