FACEBOOKinteresi:
Ja sam veterinar, i što je najvažnije, pošten sam i dobar čovjek. Ja sam sretna osoba s mnogo hobija, od kojih neki nikako ne idu jedno s drugim. Ali ovako, možete shvatiti da bilo kakvi okviri nisu za mene, ja više volim slobodu. Ali pronaći muškarca s kojim ću se osjećati slobodno je prava ljubav! Volim putovati, učiti nove kulture, slušati glazbu, čitati knjige, gledati zanimljive filmove. Ne pokušavam svima dokazati da sam dobar. Prvo, dokaži mi suprotno

Samoopis:
Vrlo sam strpljiva i odana. Kao i svaka žena, u teškim trenucima trebam muškarca uz sebe koji će me saslušati, zagrliti i podržati. Brižna sam, pametna i dobro odgojena. Ponekad hirovit, ali sve se to može popraviti čokoladom. Mogu biti brze ćudi, ali brzo se smirim. Ja sam samouvjerena i zanimljiva osoba.

Vida traži:
Za ljubitelje života, spremne na ozbiljnu vezu sa živopisnim dojmovima – ne ustručavajte se kontaktirati me. U životu sam nestašan, u restoranu elegantan i znam sivu svakodnevicu učiniti smiješnom i toplom. Uvijek sam optimističan. Vjerujem u ljude i sanjam o susretu s dostojnim muškarcem koji treba njegu, ljubav i nježnost. Ljubazna i romantična dama. Sentimentalna sam i ne volim laži. Volim kišu i knjige, sanjam čovjeka kojemu je obitelj glavna stvar. Želim ostati misterij kako ne bih pisao floskule iz želje da se što prije vjenčam. Radije ću čekati čovjeka za kojeg će naše poznanstvo uspjeti, a naša obitelj postati mala kućna tvrđava.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>;

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Dejan

    2. siječnja 2022. at 16:02

    cao upoznaj me

  2. Ivko

    3. siječnja 2022. at 16:45

    Dijevojko lijepa želim vas upoznati .
    Vaš ne znani drug sa otoka

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?