Interesi
Zaljubljena sam u umjetnost i sve vezano uz nju. Strastveni sam za plesnu umjetnost i provodim puno vremena vježbajući i usavršavajući svoje vještine. Također volim crtati i eksperimentirati s različitim tehnikama. Inspiraciju često pronalazim u prirodi i glazbi oko sebe. Pa ipak, jako volim glumiti i uvijek pokušavam naučiti nove stvari. Vjerujem da je umjetnost način da se izrazite i podijelite svoje emocije s drugima. Nadam se da moje kreacije i performansi mogu inspirirati i oduševiti ljude oko mene.

Licni Opis
Ja sam uspješna manekenka koja voli zadovoljiti svijet svojom ljepotom. Ali najvažnije mi je moje dobro i iskreno srce. Vjerujem da svatko od nas može učiniti ovaj svijet boljim mjestom, a to pokušavam učiniti pomažući drugima. Sudjelujem u dobrotvornim akcijama i pokušavam pomoći onima kojima je to potrebno. Uvjeren sam da čak i mala djela dobrote mogu promijeniti čovjekov život na bolje. Sretna sam što mi moj posao omogućava ne samo da izgledam lijepo, već i da činim dobro u ovom svijetu. Nadam se da će moj trud doprinijeti stvaranju boljeg svijeta za sve nas.

Tražim
Unatoč uspjehu, i dalje sam sama. Tražim muškarca koji će me voljeti ne samo zbog moje popularnosti, već i zbog moje osobnosti. Želim da poštuje moj rad i podržava me u svemu, ali isto tako želim da imamo nešto više od karijere i novca. Tražim muškarca koji će ravnopravno biti uz mene, koji će sa mnom dijeliti svoje snove i ciljeve, koji će biti uz mene kada trebam podršku ili jednostavno koji će biti uz mene u mirnim trenucima. Znam da negdje postoji takva osoba i ne prestajem se nadati da ćemo se jednog dana sresti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

 1. Milan

  14. listopada 2023. at 8:20

  Cao, zeleo bi da te upoznam, jer imas insta?

 2. Dr Branko KIRIC

  14. listopada 2023. at 14:16

  Ja sam razveden i trazim kompatabilnu zensku osobu za brak, Dr.Branko Kiric, 064 9929018

 3. Trivo Radić

  14. listopada 2023. at 15:31

  Evo mene,stariji sam i volio bih te bolje upoznati,javi se,pozdrav…

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?