Interesi:
Komunikativna sam osoba i volim šetnje na svježem zraku, posebno na selu. Daju mi ​​energiju za nekoliko dana unaprijed. To može biti i čitanje knjige uz more. O sebi mogu dodati i to da sam jako dobra domaćica i volim stvoriti dobru auru u kući kako bi se moja buduća obitelj željela što prije vratiti kući.

Sam opis:
Na svijet gledam očima optimista. Čak me i najmanje stvari na ovom svijetu zabavljaju i fasciniraju. Želim postati voljena i biti sretna svaki dan. Mislim da udaljenost za čistu ljubav – nije ništa za dvoje zaljubljenih, pogotovo u današnje vrijeme na samo nekoliko sati avionom – i sada smo opet zajedno. Ako i vi mislite tako, čekam vašu poruku!

Ljiljana traži:
Tražim ljubaznog čovjeka s dobrim smislom za humor. U vezi mi je najvažnije – uzajamna podrška i briga, jer se jaki i sretni odnosi grade međusobnim razumijevanjem.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. midhat

    24. rujna 2021. at 7:34

    veliki pozdrav iz bosne gospođo ija bi se želio dopisivat sa voljenim osobama ako vam nesmetaju godine javite se čekam vaš odgovor

  2. Yavuz

    24. rujna 2021. at 14:20

    Cao jesi slobodna zovi me na instagramu yavuz inancili❤

  3. Dragan

    24. rujna 2021. at 18:48

    Prelijepa si, Imaš sve osobine, i ljepotu i pamet, a i odvažnost, tako da možeš birati koga hoćeš, a ne biti birana. Mnogo sreće u novom izboru i ljubavi. Starije Momče.

  4. Honest

    27. rujna 2021. at 21:50

    Cao ako si zainteresovana,tu sam lepotice ???

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?