Interesi:
Jako volim šetati prirodom i udahnuti svježi zrak. Volim šetati, baviti se sportom u prirodi jer sam na ovaj način i nabijena prirodnom energijom. Čak i samo šalica kave u prirodi daje novu i pozitivnu energiju. Općenito, sport je jako važan u mom životu. Obožavam raditi jogu i meditaciju, obožavam duge šetnje vlastitim tempom, u skladu sa samim sobom, kao i hodanje. Također volim kuhati, čitati i gledati filmove. Volim učiti nešto novo.

Sam opis:
Vrlo sam društvena djevojka, uvijek i u drugom društvu, sa svima mogu pronaći zajednički jezik. Vodim ga kao patka u vodu. Apsolutno nisam stidljiv i volim nova poznanstva. Vesela sam i imam dobar smisao za humor. Jako cijenim iskrenost, odazivnost drugih, jer sam i sama vrlo ljubazna i simpatična osoba. Zauzet sam kao pčela, ne volim sjediti mirno.

Monika traži:
Trebam svrsishodnog, odanog, pouzdanog i samodostatnog čovjeka. Volim tako ozbiljne i odgovorne muškarce. Uvijek se želim osjećati zaštićeno snažnom muškom rukom. I bez obzira na visinu, težinu, karakter koji čovjek ima. Glavna stvar je da bi on bio fin i volio me.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL SIPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. oliver

    14. listopada 2021. at 9:19

    zdamo ubava lepoto

  2. Stjepo

    20. listopada 2021. at 14:31

    Javi se na vocap 0955004450

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?