Interesi:
Sport u svim vrstama, kuhanje, putovanja, kuglanje, bilijar
hobiji Glazba, profesionalno angažirana u pjevanju, sportska teretana, tresenje šipkom od željeza i druge stvari)), tenis.

Samoopis:
Ako ste posjetili moju stranicu, molim vas da sve pročitate do kraja! Uvijek je lako razgovarati o drugim ljudima, ali istodobno je tako teško govoriti o sebi. Moji prijatelji kažu da sam vrlo ljubazna, osjećajna, ljubazna i velikodušna. Uvijek se pokušavam ponašati prema ljudima onako kako želim da se prema meni ponašaju. Emotivna sam i karizmatična, uvijek imam svoje mišljenje i nikada ne pokušavam nikoga kopirati. Jako sam energična i trudim se uživati ​​i prihvatiti sve što život daje punim plućima. Volim, brižan sam i odan. Uživam u jednostavnim stvarima u životu i sanjam o obitelji, ljubavnom mužu i izvrsnom poslu. Sviđa mi se cvijeće. Najdraži su mi makovi – nježni, krhki i osjetljivi poput mene. Jedino o čemu sanjam je sastanak s osobom s kojom ću izgraditi obitelj. Vjerujem da će mi ova stranica pomoći u tome!

Marta traži:
Mogu puno razgovarati o gospodinu Right. Želim se upoznati, ali ipak, mislim da naše srce odabire životnog partnera za nas. bilo bi sjajno da je ljubazna, odana, društvena osoba. Vjerujem da bi prije svega žena trebala pripadati muškarcu koji će je spasiti njezinih problema. Muškarac će biti prijatelj koji je spreman obratiti pažnju na svoju ženu. Samodostatan je, samopouzdan i, što je najvažnije, ima dovoljno vremena za komunikaciju. Želim koketirati, uz obostranu simpatiju moguće je i nešto više … Ne volim zavidne ljude jer je povjerenje jedan od glavnih ključeva savršenog odnosa. Ako nekoga volite, morate mu vjerovati. Želim da obraća pažnju ne samo na moj izgled već i na moj unutarnji svijet. Od njega želim osjećati ljubav i poštovanje, a zauzvrat ću dati sve od sebe da bude najsretniji čovjek na svijetu. nikada u životu neće požaliti zbog svog izbora! Sad znate da su moje namjere ozbiljne!

UKOLIKO ZELITE MOZETE MI SE JAVITI NA BROJ 066 630 199

Facebook Komentari


2 comments:

  1. radisav

    12. siječnja 2021. at 14:24

    I ja ako možete vi me pozovite hvala

  2. Dalibor

    14. siječnja 2021. at 22:42

    Ćao.. Za početak imamo zajednicke sličnosti nešto više na br.0638832635

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?